Spring naar content

Goede content converteert

goede-content-converteert

Goede content converteert

We hoeven je niet te vertellen hoe je in moet kopen of hoe je assortiment eruit moet zien. Dat is jouw vak en daar ben je goed in. We hoeven je ook niet te vertellen dat goede en originele content in je webshop de conversie aanzienlijk kan verhogen. Belangrijker nog: goede en relevante teksten zijn de meest bepalende factor voor zoekmachines om je webshop hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten.

Wij hebben verstand van content

Tekstschrijven en copywriting is ook een vak. Ons vak. Niet alleen omdat we er verstand van hebben maar ook omdat we het écht leuk vinden. Alle schrijvers die voor ons schrijven weten hoe tekst op internet werkt en kunnen over het saaiste product nog steeds een boeiende producttekst schrijven. Niet alleen voor jouw klanten maar ook voor Google en Bing.

Bezoekers die vinden wat ze zoeken

Een bezoeker die gericht op zoek is, is een bezoeker die je niet wilt verliezen als hij eenmaal in je webshop is beland. De juiste landingspagina en een informatieve categoriepagina of productpagina die meerwaarde bieden zorgen ervoor dat je van een bezoeker een klant kunt maken. Conversie is niet voor niks de belangrijkste factor die het succes van je webwinkel bepaalt. Wij helpen je niet alleen om de conversie te verhogen maar ook om van een bezoeker een terugkerende klant te maken.

Duidelijk, snel en vooral effectief

Dat is de manier waarop tekstschrijvers moeten werken. Daarom selecteren we streng aan de poort, zodat je je nooit hoeft af te vragen of degene die je teksten schrijft wel competent genoeg is. Bovendien redigeren onze eindredacteuren alle teksten voordat je ze krijgt toegestuurd. Nu horen wij je al denken: dat zal niet goedkoop zijn. En daar heb je het mis. Het tarief dat Schrijversplaza hanteert is marktconform, de kwaliteit de we leveren is dat niet. Die ligt namelijk aanzienlijk hoger dan de markt gewend is.