Spring naar content

Ontmoet onze beste tekstschrijvers

beste-tekstschrijvers

Ontmoet onze beste tekstschrijvers

Het blijft druk op de redactie van Schrijversplaza. We krijgen iedere dag nieuwe aanmeldingen binnen van tekstschrijvers uit het hele land. De schrijvers weten ons zelfs over de grens te vinden. Daardoor hebben we nu al een complete dekking van het Belgische Leuven tot het Friese Sint Jacobiparochie. En ieder heeft zijn eigen expertise binnen het netwerk van Schrijversplaza.

Echte talenten

Onze nieuwe aanwinsten zijn echte schrijftalenten: van jong tot oud, net uit de schoolbanken tot journalisten met jarenlange ervaring. Maar één ding hebben zij gemeen: ze toveren ieder onderwerp om tot een prettig leesbare tekst. Hoewel de meeste tekstschrijvers allround zijn, heeft ieder zijn eigen topkwaliteit. Zo schrijft Diemer Bosma uit Nijmegen niet alleen goed, maar weet hij zelfs duizenden woorden per week te leveren. Handig als je op korte termijn een grote opdracht voor ons hebt. En ben je op zoek naar een vlotte schrijfstijl voor een informele organisatie? Dan is Mick Harms uit Den Haag degene die je zoekt.

Een tekstschrijver voor iedere opdracht

Iedere opdracht is uniek en vraagt om een geschikte tekstschrijver. Daarom vragen wij al onze schrijvers tijdens de aanmelding naar hun ervaring. Daar komen soms verrassende talenten naar boven. Wist jij bijvoorbeeld dat Yvonne Verheul een precisietijger is die transcripties haarfijn kan uitwerken? En dat Robin Kerkhof net zo gemakkelijk schrijft over financiële producten en verzekering als zijn eigen poëzie?

Onze tekstschrijvers stellen zich stuk voor stuk aan je voor. En weet je nog niet wie het meest geschikt is voor jouw opdracht? Wij zorgen graag voor de perfecte match.