Spring naar content

Portfolio Schrijversplaza online

Portfolio Schrijversplaza online

Het portfolio van Schrijversplaza staat nu ook online. Kijk alvast voor welke inspirerende organisaties wij mochten schrijven. Het portfolio wordt binnenkort uitgebreid met meerdere teksten en voorbeelden.

Alle soorten teksten

Schrijversplaza schrijft allerlei soorten teksten; van publieke jaarverslagen tot vlotte teksten voor webshops. Onze schrijvers zijn dan ook van alle markten thuis. De één is journalist en schetst rake portretten en inspirerende interviews. De ander duikt wetenschappelijke journals in om de meest recente medische informatie voor specialisten naar boven te krijgen. Weer een ander maken we gelukkig door hem los te laten op vlotte, creatieve blogs. Wij kennen onze schrijvers en hun kwaliteiten goed. Daarom selecteren we de juiste schrijver voor iedere opdracht. En dat resulteert in mooie successen, die wij samen met onze opdrachtgevers vieren.

White label

We verklappen ook alvast dat je niet al onze opdrachtgevers zult vinden in ons portfolio. We werken geregeld volgens white label of als ghostwriter. White label betekent dat een organisatie onze teksten mag verkopen als zijn eigen diensten. Vooral marketing- en communicatiebureaus maken hier graag gebruik van. Daarom zullen we onze trouwste klanten hier niet noemen. Ook schrijven we geregeld als ghostwriter voor grote landelijke merken. Je vindt onze artikelen en opiniestukken in landelijke kranten, vakbladen en magazines, maar steeds onder een andere auteursnaam. Voor wie wij schrijven? Dat geheim blijft tussen ons en onze klanten.

Kan je ook voor mij schrijven?

Zeker! Vertel ons wat jou aanspreekt in een tekst. Wie ben jij en waar is jouw organisatie goed in? Kijk ook naar ons portfolio en vertel ons welke stijl je aanspreekt. We gaan graag voor je aan de slag.