Spring naar content

Schrijversplaza: omdat scoren pas het begin is

scoren-is-pas-het-begin

Schrijversplaza: omdat scoren pas het begin is

Online vindbaarheid is belangrijk. Een prachtige website die niet gevonden wordt, heeft immers geen (meer)waarde. Dé manier om bezoekers te trekken, en ze tegelijkertijd overhalen om klant te worden, is met tekst. SEO-tekst welteverstaan.

SEO-teksten die scoren en overtuigen

Het schrijverscollectief van Schrijversplaza doet niet anders dan tekstschrijven om de online vindbaarheid te vergroten en de lezer inhoud te bieden. Goede SEO-teksten zijn technische hoogstandjes. Niet alleen geschreven om hoger te scoren in zoekmachines, maar ook om lezers te overtuigen. Vergelijk het met een winkel die meer bezoekers binnenkrijgt door een reclamecampagne. Dat is hartstikke fijn, maar levert nog niets op. Pas als er voldoende verkocht wordt, kan de reclamecampagne als een succes worden gezien. Zo is het ook met SEO-teksten. Bezoekers trekken is fijn, maar dat is pas de eerste stap. Onze teksten overtuigen de lezer om tot actie over te gaan.

Geschreven door beroepsschrijvers

Schrijversplaza onderscheidt zich door de verscheidenheid aan tekstschrijvers. Ieder met zijn eigen specialisme en schrijfstijl. Altijd rekening houdend met de wensen van de klant. Alleen professionele tekstschrijvers zijn aangesloten bij Schrijversplaza. Geen hobbyisten, studenten of parttimers. Wij denken niet in verschillende niveaus met een daarbijbehorend prijskaartje. Wij nemen geen genoegen met minder dan het beste. Voor twaalf cent per woord kunnen ook jouw SEO-teksten geschreven worden door beroepsschrijvers.