Spring naar content

Schrijversplaza, waarom en voor wie?

schrijversplaza-waarom-voor-wie

Schrijversplaza, waarom en voor wie?

Schrijversplaza vult een gat in de markt. Bedrijven en particulieren op zoek naar een hands-on partij voor het uitbesteden van hun contentvraag kunnen vanaf vandaag bij ons terecht. Wij doen geen concessies aan kwaliteit, bij geen enkele opdracht. Anders dan vergelijkbare partijen heeft Schrijversplaza alleen professionele tekstschrijvers aan zich verbonden. Mensen die dagelijks bezig zijn met de Nederlandse taal en hier hun brood mee verdienen. Het uitbesteden van opdrachten en grote tekstprojecten kun je daarom met een gerust hart aan ons overlaten.

Onderscheidend schrijverscollectief

Bij ons zijn alleen beroepsschrijvers aangesloten. Tekstschrijvers die precies weten hoe ze goede SEO teksten inrichten, waar een linkbuilding tekst aan moet voldoen en hoe een productbeschrijving eruit ziet. Zij vertalen lastig vakjargon moeiteloos naar vloeiend leesbare blogberichten, zorgen dat een redacteur niet om publicatie van hun geschreven persbericht heen kan, en hoeven niet onderwezen te worden in de kunst van een gemakkelijk te scannen webtekst. En dat maakt van Schrijversplaza een onderscheidend en uniek genootschap. Een collectief waar alleen de beste Nederlandse professionals bij aangesloten zijn en willen zijn.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Om die beste schrijvers aan ons te binden en bij ons te houden moeten we ze ook iets te bieden hebben. Daarom ligt de prijs bij ons iets hoger dan bij eerder genoemde soortgelijke partijen. Bij ons betaalt de opdrachtgever een redelijk tarief vanaf twaalf cent per woord. Dat is gezien de topauteurs in ons bestand nog altijd een laag bedrag; de meeste freelance tekstschrijvers zijn vele malen duurder.

Bij Schrijversplaza hoef je je niet te verdiepen in verschillende kwaliteitsniveaus van tekstschrijvers. Bij ons levert elke tekstschrijver topklasse in iedere gevraagde contentvorm. Dat houdt onze dienst simpel en overzichtelijk. Je hoeft niet na te denken over de capaciteit van de tekstschrijvers die voor jou aan de slag gaan. Wij gaan ervan uit dat jij alleen teksten wilt ontvangen die jouw expertise onderstrepen, geen content die daar eventueel afbraak aan kan doen. Bovendien willen wij achter elke door onze schrijvers uitgevoerde opdracht kunnen staan. Daarom kiezen wij voor één niveau: het hoogste.