Spring naar content

Op de nieuwe website staat het team meer centraal

Team tekstschrijvers centraal

Op de nieuwe website staat het team meer centraal

Leuk dat je onze nieuwe website bezoekt! Sinds de zomer hebben we een nieuw design. De website is moderner, strakker en past veel beter bij ons imago van dynamisch tekstbureau. Ook zijn we blij dat ons team nu veel meer centraal staat. Want onze schrijvers in heel Nederland en België gaan graag voor je aan de slag.

Contentmarketing is belangrijker geworden

De vraag naar contentmarketing stijgt. Wist je dat de uitgaven voor contentmarketing in 2020 waarschijnlijk twee keer zo veel zijn als in 2016? Steeds meer bedrijven zien dat tekst een duidelijke meerwaarde heeft. En die extra klantvragen kunnen wij goed managen dankzij ons complete team van tekstschrijvers.

Meer dan teksten schrijven

In de afgelopen jaren heeft ons team meer gedaan dan alleen teksten schrijven. Zo waren onze schrijvers regelmatig bij klanten op bezoek om hun verhaal vorm te geven. Dankzij een nieuwe communicatiestijl konden zij hun conversie verhogen. Ook helpen we bedrijven met een compleet contentplan en leveren we de bijbehorende websiteteksten, blogs, social mediaberichten en advertorials. We bedachten slogans voor een grote winkelketen. Verder denken onze redacteuren geregeld mee met de redactie van magazines, waarbij we helpen om de inhoud vorm te geven. Dat komt beter naar voren op de vernieuwde website.

Ontwerp website

De nieuwe website is ontworpen door de marketeers van online marketingbureau Drijfveer Media. Zij hebben de website vernieuwd, SEO-geoptimaliseerd en vooral geprofessionaliseerd. Ben je enthousiast en zoek je zelf ook een nieuwe website? Laat het ons weten, dan introduceren we je direct bij de marketeer die aansluit bij jouw merk.