Spring naar content

Webdesigners opgelet! Wij verzorgen jouw teksten

webdesigner-wij-verzorgen-tekst

Webdesigners opgelet! Wij verzorgen jouw teksten

Veel webdesigners geven hun klanten een nieuwe website waar zij weer jaren verder mee kunnen. Je ontwerpt een website met een nieuw design en volgens de laatste technieken; SEO-proof, geschikt voor mobiel en direct klaar voor gebruik. Je laat lorem ipsum (faketekst) staan, want tekst regelt de klant zelf wel even. Zegt hij.

Iemand zonder rijbewijs rijdt toch ook geen Ferrari?

Maar daar gaat het vaak mis. Om verschillende redenen, zoals tijdsgebrek of gebrek aan specialistische kennis, wordt de nieuwe website vaak gevuld met redelijke teksten. Maar dat zijn lang niet altijd klantvriendelijke, wervende SEO-teksten. Dan is het net alsof je een achttienjarige jongen een Ferrari cadeau geeft voor het behalen van zijn rijbewijs. Hij wil graag in die auto rijden, hij belooft geen ongelukken te maken en de auto iedere week door de wasstraat te halen. Geeft je zo’n jongen graag zo’n dure auto? Meestal niet. Maar met een website doe je dit wel.

Help jouw klant nog beter op weg door ook zijn teksten te regelen. ‘Dat is niet mijn vakgebied’, zul je misschien denken. Maar gelukkig is het wel het onze. Wij krijgen regelmatig verzoeken van webdesigners en marketingbureaus om de teksten voor hun klanten te optimaliseren. Jij zorgt voor het design, wij zorgen voor teksten die daar naadloos bij aansluiten.

White label teksten, jij vraagt - wij leveren

Als webdesigner of marketingbureau wil je je klant graag bij je houden. Daarom mag je onze diensten gerust aanbieden als jouw eigen diensten. Onze tekstschrijvers zijn daar discreet in en bellen jouw klant eventueel uit naam van jouw bedrijf als ze extra informatie nodig hebben. Daardoor blijft het overzichtelijk voor jouw klanten. En jij houdt de controle.

Maximale dienstverlening voor tevreden klanten

Jouw website functioneert het best als alles klopt. Ook de teksten. Dankzij die samenwerking tussen tekst en (technisch) design haalt jouw klant alles uit zijn website. Wil je weten wat een samenwerking met Schrijversplaza kan betekenen voor jouw business? Neem dan eens vrijblijvend contact op.