Spring naar content

Folders en flyers

Van waarde voor je bedrijf

Folders en flyers laten schrijven

Soms wil je de aandacht van de lezer in één keer pakken. Om te overtuigen, te informeren of aan te zetten tot actie. Een folder of flyer heeft een heldere structuur met duidelijk afgebakende tekstblokken die eenvoudig te verwerken zijn en vaak recht op hun doel af gaan. Ze zijn ideaal voor willekeurig welke boodschap je ook over wil brengen.

Ligt jouw talent niet bij kernachtig en doelgericht schrijven of twijfel je over een tekst? Schrijversplaza is je graag van dienst.

Met een folder of flyer kan je in weinig woorden veel zeggen. Je kan je boodschap, product of dienst in één oogopslag duidelijk maken zonder dat lezers zich door een jungle aan tekst en afbeeldingen moeten worstelen met het risico dat je de aandacht van je potentiële klanten kwijt raakt.

Hoewel digitale media een flinke opmars hebben gemaakt zijn folders en flyers nog steeds heel populair. Ze zijn eenvoudig mee te nemen, de boodschap is door de geringe hoeveelheid tekst snel duidelijk en je kan ze overal uitdelen of heen sturen.

Samen met een auteur van Schrijversplaza bespreek je relevante zaken. Wat wordt de inhoud van de folder of flyer? In welke toon en stijl zie je de tekst graag geschreven worden? Voor welke doelgroep wil je de tekst laten opstellen? Al deze informatie wordt door de tekstschrijver samengevoegd tot een heldere tekst in de juiste schrijfstijl die geschikt is voor een folder of flyer.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ SCHRIJVEN ONDER ANDERE TEKSTEN VOOR..

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Schrijversplaza is een platform waar content wordt geleverd van een constant hoog niveau. Wij leveren gegarandeerde kwaliteit tegen scherpe prijzen.