Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter

Folders en flyers

Van waarde voor je bedrijf

Folders en flyers laten schrijven

Ondanks dat de online marketing – zeker voor je gevoel –  sinds enkele jaren de boventoon voert, blijft de offline marketing nog steeds belangrijk. Zeg nou eerlijk, wat blijft jou meer bij? Een post op Facebook of Twitter of een fysieke flyer of folder die je in je handen hebt? Het blijkt dat een fysiek exemplaar, mits aansluit op de behoeftes, in veel gevallen de voorkeur heeft boven informatieverstrekking via het internet of andere digitale platformen. Een goede flyer of folder kan van grote waarde zijn voor jou onderneming of evenement.

Er zijn folders en flyers voor de meest uiteenlopende onderwerpen. Het merendeel van de folders en flyers heeft het doel om te informeren. Denk maar aan de flyers die in het ziekenhuis liggen. Maar ook het actief flyeren voor een bepaald evenement gebeurt nog steeds en blijkt zeker effectief. Je kunt je voorstellen dat voor beide een andere strategie gebruikt moet worden. Via een folder in het ziekenhuis probeer je veel informatie te geven en mag je er vanuit gaan dat de lezer geïnteresseerd is en bereidt om langer te lezen. Bij een flyer voor een bepaald feest zal kort en bondig de informatie gegeven worden. In één oogopslag moet de aandacht getrokken zijn en de informatie met eenvoudig en snel te vinden zijn.

De tekst en de opmaak van de flyer maken of breken de inhoud. Je kunt nog zo’n mooie opmaak hebben, maar als de tekst daarbij achterblijft, bereikt de flyer of folder alsnog niet het gewenste doel. Een schrijver van Schrijversplaza weet exact de juiste bewoordingen en het juiste taalgebruik in de tekst te verwerken, zodat het aansluit op de gewenste doelgroep. Verspreid over hele land hebben wij tekstschrijvers die een goede en passende tekst voor jouw folder of flyer op papier kan zetten.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ SCHRIJVEN ONDER ANDERE TEKSTEN VOOR..

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Schrijversplaza is een platform waar content wordt geleverd van een constant hoog niveau. Wij leveren gegarandeerde kwaliteit tegen scherpe prijzen.