Spring naar content

Ghostwriter

Als je zelf geen tijd hebt om teksten te schrijven

Ghostwriter

Soms is het niet eenvoudig een tekst op papier te zetten. Je hebt geen affiniteit met het onderwerp, je hebt niet zo'n beste hand van schrijven of je hebt gewoon geen tijd. Een ghostwriter is dan een uitkomst en neemt je het schrijfwerk uit handen. Hij of zij schrijft teksten in opdracht van jou en -heel belangrijk!- onder jouw naam. Een ghostwriter wordt dan ook wel ‘schaduwauteur’ genoemd.

Onze ghostwriters zitten verspreid over het hele land. Er is er dus altijd eentje bij jou in de buurt die teksten voor je kan schrijven.

Soms heb je geen tijd om te schrijven, onvoldoende kennis over een bepaald onderwerp of is het thema gewoon te zwaar om op papier te krijgen. Onze ghostwriters helpen je dan graag met het opstellen van een tekst. Wij ondersteunen je met elk onderwerp en schrijven in de stijl die jij wenst.

Ghostwriters kunnen voor alle onderwerpen en teksten worden ingezet. Onder andere voor het schrijven van een speech, blogs en columns, artikelen, boeken, levensverhalen en het optekenen van trauma’s en levensverhalen. Zakelijk of privé: voor alle onderwerpen en thema's beschikken wij over een professionele ghostwriter.

We hebben een groot aantal geselecteerde en gekwalificeerde schrijvers in dienst. Benader je ons voor een ghostwriter, dan kiezen wij diegene die perfect bij jou en het onderwerp past en waarmee je een goede klik hebt. Samen bespreken jullie de inhoud en tone-of-voice van de tekst. De tekstschrijver gaat vervolgens aan de slag en stuurt tussentijds regelmatig het resultaat naar je toe voor goedkeuring. Is alles naar wens, dan gaat de tekst naar de eindredactie en is het klaar om bijvoorbeeld te worden gedrukt.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

WIJ SCHRIJVEN ONDER ANDERE TEKSTEN VOOR..

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Schrijversplaza is een platform waar content wordt geleverd van een constant hoog niveau. Wij leveren gegarandeerde kwaliteit tegen scherpe prijzen.