Spring naar content

Linkbuilding teksten

Relevante, kwalitatieve linkbuilding teksten laten je website stijgen in zoekresultaten.

Linkbuilding teksten

Linkbuilding is tegenwoordig meer dan alleen het verzamelen van linkjes van en naar je website. Links kopen of in een korte periode een flinke lading linkjes aanvragen op sites zonder waarde is niet meer van deze tijd. Tegenwoordig kan linkbuilding beter gedaan worden door het versterken van je merk, naam en autoriteit. Door jouzelf, je bedrijf of je product concreet in de markt te zetten en interessante informatie te delen komen die waardevolle backlinks vanzelf.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Zorg voor nuttige content

Of laat deze content verzorgen door onze professionele tekstschrijvers. Nuttige content is deelbare content. Bijvoorbeeld een waardevol blogbericht dat door anderen wordt overgenomen en gedeeld. Een waardevol blogbericht biedt meestal interessante knowhow, oftewel bruikbare informatie voor je doelgroep. Naast een relevante inhoud wordt in dit soort linkbuilding teksten handig gebruik gemaakt van zoekwoorden, en van synoniemen en meervouden van deze zoekwoorden.

Er zijn verschillende contentvormen waarmee op een duurzame manier linkbuilding uitgeoefend kan worden. Denk bijvoorbeeld aan teksten als:

  • Persberichten
  • Artikelen
  • Blogberichten
  • SEO webteksten

Meer weten over het schrijven van waardevolle content? Lees alles over doelgroepgericht bloggen »

Besteed teksten schrijven uit

Een ondernemer is vaak druk met van alles en veel meer. Daarom schiet het schrijven van waardevolle blogberichten er nog wel eens bij in. “Dat doe ik wel als ik klaar ben met mijn werk” is vaak gehoord. Maar klaar zijn met werk, dat is een ondernemer eigenlijk nooit. Besteed tekstschrijven daarom uit aan onze beroepsschrijvers. Zij doen het graag voor je, en zo weet je zeker dat er content van waarde en kwaliteit op je website staat.

WIJ SCHRIJVEN ONDER ANDERE TEKSTEN VOOR..

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Schrijversplaza is een platform waar content wordt geleverd van een constant hoog niveau. Wij leveren gegarandeerde kwaliteit tegen scherpe prijzen.