Spring naar content

Bibliotheek Zoetermeer

Over de opdrachtgever: De openbare bibliotheek in Zoetermeer is er voor alle inwoners van de stad. Samen met de vrijwilligers organiseren ze spannende voorleesdagen met de allerkleinsten. Jongeren doen creatieve uitvindingen in het FabLab en diverse stichtingen houden regelmatig een inloopspreekuur met advies over gezondheid of andere praktische zaken.

Vraag: We willen de verhalen van medewerkers graag centraal stellen. Kan je deze herschrijven zodat deze voor al onze bezoekers goed te begrijpen zijn?

Oplossing: Schrijversplaza herschreef de aangeleverde informatie tot een aansprekende en duidelijke tekst. Na overleg met communicatieadviseur Claudia Hilgers pasten we nog enkele punten aan, waarna de teksten door de vormgever in het uitnodigende jaarverslag zijn geplaatst.

Stam Media

Over de opdrachtgever: Stam Media is een allround reclamebureau, gespecialiseerd in creatieve voorstellen die het merk met klasse en stijl neerzet. Eén van hun klanten is verzekeringsmaatschappij NH1816. Voor hen ontwikkelden zij het frisse en prikkelende Zest Magazine.

Vraag: Ik heb op korte termijn tekstschrijvers nodig op diverse locaties in Nederland voor interviews en reportages.

Oplossing: Schrijversplaza schakelde direct ervaren tekstschrijvers en journalisten in. Zij trokken onder andere naar Breda, Rotterdam, Doetinchem, Hardenberg en Utrecht. Het resultaat? Dat lees je in Zest Magazine!

Kärcher

Over de opdrachtgever: Kärcher is wereldwijd marktleider als het gaat om innovatieve reinigingssystemen, reinigingsproducten en bewateringsproducten voor de tuin. Zij bieden producten en services aan particulieren, nijverheid en industrie. Dankzij hun enthousiaste klanten vind je hun bekende geel-zwarte producten overal ter wereld.

Vraag: We willen graag onze marketeer laten interviewen voor een blog op de website van vakvereniging Sales Manager Organisatie (SMA).

Oplossing: Schrijversplaza interviewde Jean Paul Christy over zijn marketingvisie en schreef namens hem een blog die goed past bij de persoonlijke stijl van eerdere blogs door marketeers.

Corion Coaching

Over de opdrachtgever: Marilou Corion van Corion Coaching coacht jongeren, zodat zij zichzelf beter begrijpen en duidelijk handvatten hebben om hun doelen te bereiken. Bijvoorbeeld meer rust op persoonlijk vlak, hun studie succesvol afronden of de volgende stap in hun carrière nemen.

Vraag: Kan je helpen om mijn website beter vindbaar te maken?

Oplossing: We waren direct enthousiast over de persoonlijke stijl van Marilous teksten. Daarom hebben we haar website licht geredigeerd en SEO-geoptimaliseerd. We zetten het traject nu voort met blogs. Ons moederbedrijf Drijfveer Media versterkt haar website met linkbuilding, zodat zij beter gevonden wordt in Rotterdam en omstreken.

Marco Klompenmaker Fotografie

Over de opdrachtgever: Marco Klompenmaker legt de sfeer van iedere bruiloft vast en heeft een oog voor intieme momenten. Met zijn fotografie wint hij geregeld prijzen voor de beste bruidsfotografie.

Vraag: Kan je mijn teksten beeldend schrijven, maar ook zo dat klanten mijn website vinden?

Oplossing: Schrijversplaza sprak met Marco en schreef teksten die passen bij zijn warme persoonlijkheid en oog voor detail. De teksten zijn SEO-geoptimaliseerd voor een betere vindbaarheid in zoekmachines.

Wonen in Balans

Over de opdrachtgever: Wonen in Balans biedt beschermde woonvormen aan mensen met een psychische of verstandelijke beperking. Zij helpen hun bewoners graag richting te geven aan hun leven, zodat iedereen die het kan, alles leert om straks zelfstandig te wonen. Ook biedt Wonen in Balans ambulante zorg.

Vraag: We hebben een website nodig voor onze organisatie, die in 2014 is opgericht. Maar we hebben weinig tijd voor de teksten. Kunnen jullie helpen?

Oplossing: Schrijversplaza legde enkele vragen voor. Met behulp van deze informatie en andere beschikbare documenten heeft onze tekstschrijver verdere research gedaan om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Verhuisdozenstore

Over de opdrachtgever: Verhuisdozenstore is de online webwinkel waar je stevige kwaliteit verhuisdozen en handige hulpmiddelen zoals tape koopt voor iedere verhuisklus.

Vraag: Kan je ons helpen met aansprekende SEO-blogs?

Oplossing: Wij hadden voldoende aan een half woord van Ruud Schumacher en schreven met plezier tips over verhuisdozen. Bijvoorbeeld wat te doen met lege verhuisdozen, samenwonen of latrelatie, hoe pak je efficiënt verhuisdozen in en waarom je moet kiezen voor verhuisdozen van zware kwaliteit.

TheSneaker

Over de opdrachtgever: Zoek je vette sneakers? Dan moet je bij TheSneaker zijn! Deze vergelijkingssite toont je alle mogelijke modellen voor de coolste prijzen. Binnen 24 uur loop, ren of dans je rond in jouw nieuwe sneakers.

Vraag: Diverse merken en modellen missen nog een SEO-categorietekst. Hoe snel kan je deze schrijven?

Oplossing: Eén van onze sneakerkings ging direct aan de slag met vlotte SEO-webteksten, helemaal in de stijl van TheSneaker: vet, modebewust en met leuke feitjes voor de echte sneakerfan.

Storecove

Over de opdrachtgever: Storecove ontwikkelt software om eenvoudig facturen te verzenden en te koppelen aan je boekhouding. De facturen via verschillende leveringsportals, PEPPOL of PDF-facturen in je e-mail worden automatisch in je boekhouding gezet. Daardoor bespaar je veel tijd.

Vraag: Kan je onze blogs SEO-optimaliseren en af en toe nieuwe blogs schrijven?

Oplossing: De vorige blogs optimaliseren was een eenvoudige klus, omdat de teksten van Storecove inhoudelijk al zeer sterk zijn. Om zelf ook op dit expertniveau te schrijven, hebben we aanvullende research gedaan naar de financieel-technische inhoud om tot een goed resultaat te komen.

Jolina Products

Over de opdrachtgever: De Amerikaanse romantiek van Rock ‘n’ Roll, diners en hamburgers van de jaren 50 komt tot leven met de meubels van Jolina. Jolina voorziet restaurants én particulieren wereldwijd van de mooiste retro meubels.

Vraag: Wij gaan onze producten nu ook rechtstreeks aanbieden op Bol.com. Kan je klantvriendelijke productteksten schrijven die goed vindbaar zijn?

Oplossing: Jolina stuurde een Excellijst met alle producten toe, met een link naar het betreffende product. Ieder product was voorzien van hoge kwaliteit productfoto’s, een beknopte omschrijving en een complete lijst met specificaties. Wij waren direct enthousiast over de mooie producten en schreven in een handomdraai sfeervolle productteksten.

Het eindresultaat vind je hier op Bol.com!

Kaart met Bubbels

Over de opdrachtgever: De leukste kaarten bestel je bij Kaart met Bubbels. Kies of ontwerp jouw geboortekaartjes, uitnodigingen voor de bruiloft of andere gelegenheid. Of verras iemand met een cadeautje erbij, zoals een rompertje met eigen ontwerp of ander kraamcadeau. Kaart met Bubbels is een onderdeel van PrintConcepts B.V.

Vraag: Kunnen jullie SEO-teksten schrijven voor onze nieuwe website?

Oplossing: We waren direct enthousiast over het frisse ontwerp en concept van Kaartjes met Bubbels. We schreven een proeftekst. Nadat deze akkoord was, gingen we aan de slag met de andere teksten, zoals jongenskaartjes, meisjeskaartjes en andere categorieën. Het resultaat lees je nu op kaartmetbubbels.nl.

WIJ SCHRIJVEN ONDER ANDERE TEKSTEN VOOR..

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Schrijversplaza is een platform waar content wordt geleverd van een constant hoog niveau. Wij leveren gegarandeerde kwaliteit tegen scherpe prijzen.