Freelance schrijvers gezocht Tekstsbureau gezocht

Wij schreven onder andere voor:

Bibliotheek Zoetermeer

De openbare bibliotheek in Zoetermeer is er voor alle inwoners van de stad. Samen met de vrijwilligers organiseren ze spannende voorleesdagen met de allerkleinsten. Jongeren doen creatieve uitvindingen in het FabLab en diverse stichtingen houden regelmatig een inloopspreekuur met advies over gezondheid of andere praktische zaken.

Over de opdrachtgever: De openbare bibliotheek in Zoetermeer is er voor alle inwoners van de stad. Samen met de vrijwilligers organiseren ze spannende voorleesdagen met de allerkleinsten. Jongeren doen creatieve uitvindingen in het FabLab en diverse stichtingen houden regelmatig een inloopspreekuur met advies over gezondheid of andere praktische zaken.

Vraag: We willen de verhalen van medewerkers graag centraal stellen. Kan je deze herschrijven zodat deze voor al onze bezoekers goed te begrijpen zijn?

Oplossing: Schrijversplaza herschreef de aangeleverde informatie tot een aansprekende en duidelijke tekst. Na overleg met communicatieadviseur Claudia Hilgers pasten we nog enkele punten aan, waarna de teksten door de vormgever in het uitnodigende jaarverslag zijn geplaatst.

Stam Media

Over de opdrachtgever: Stam Media is een allround reclamebureau, gespecialiseerd in creatieve voorstellen die het merk met klasse en stijl neerzet. Eén van hun klanten is verzekeringsmaatschappij NH1816. Voor hen ontwikkelden zij het frisse en prikkelende Zest Magazine.

Vraag: Ik heb op korte termijn tekstschrijvers nodig op diverse locaties in Nederland voor interviews en reportages.

Oplossing: Schrijversplaza schakelde direct ervaren tekstschrijvers en journalisten in. Zij trokken onder andere naar Breda, Rotterdam, Doetinchem, Hardenberg en Utrecht. Het resultaat? Dat lees je in Zest Magazine!

Corion Coaching

Over de opdrachtgever: Marilou Corion van Corion Coaching coacht jongeren, zodat zij zichzelf beter begrijpen en duidelijk handvatten hebben om hun doelen te bereiken. Bijvoorbeeld meer rust op persoonlijk vlak, hun studie succesvol afronden of de volgende stap in hun carrière nemen.

Vraag: Kan je helpen om mijn website beter vindbaar te maken?

Oplossing: We waren direct enthousiast over de persoonlijke stijl van Marilous teksten. Daarom hebben we haar website licht geredigeerd en SEO-geoptimaliseerd. We zetten het traject nu voort met blogs. Ons moederbedrijf Drijfveer Media versterkt haar website met linkbuilding, zodat zij beter gevonden wordt in Rotterdam en omstreken.

Marco Klompenmaker Fotografie

Over de opdrachtgever: Marco Klompenmaker legt de sfeer van iedere bruiloft vast en heeft een oog voor intieme momenten. Met zijn fotografie wint hij geregeld prijzen voor de beste bruidsfotografie.

Vraag: Kan je mijn teksten beeldend schrijven, maar ook zo dat klanten mijn website vinden?

Oplossing: Schrijversplaza sprak met Marco en schreef teksten die passen bij zijn warme persoonlijkheid en oog voor detail. De teksten zijn SEO-geoptimaliseerd voor een betere vindbaarheid in zoekmachines.

Wonen in Balans

Over de opdrachtgever: Wonen in Balans biedt beschermde woonvormen aan mensen met een psychische of verstandelijke beperking. Zij helpen hun bewoners graag richting te geven aan hun leven, zodat iedereen die het kan, alles leert om straks zelfstandig te wonen. Ook biedt Wonen in Balans ambulante zorg.

Vraag: We hebben een website nodig voor onze organisatie, die in 2014 is opgericht. Maar we hebben weinig tijd voor de teksten. Kunnen jullie helpen?

Oplossing: Schrijversplaza legde enkele vragen voor. Met behulp van deze informatie en andere beschikbare documenten heeft onze tekstschrijver verdere research gedaan om tot het gewenste eindresultaat te komen.

Verhuisdozenstore

Over de opdrachtgever: Verhuisdozenstore is de online webwinkel waar je stevige kwaliteit verhuisdozen en handige hulpmiddelen zoals tape koopt voor iedere verhuisklus.

Vraag: Kan je ons helpen met aansprekende SEO-blogs?

Oplossing: Wij hadden voldoende aan een half woord van Ruud Schumacher en schreven met plezier tips over verhuisdozen. Bijvoorbeeld wat te doen met lege verhuisdozen, samenwonen of latrelatie, hoe pak je efficiënt verhuisdozen in en waarom je moet kiezen voor verhuisdozen van zware kwaliteit.

TheSneaker

Over de opdrachtgever: Zoek je vette sneakers? Dan moet je bij TheSneaker zijn! Deze vergelijkingssite toont je alle mogelijke modellen voor de coolste prijzen. Binnen 24 uur loop, ren of dans je rond in jouw nieuwe sneakers.

Vraag: Diverse merken en modellen missen nog een SEO-categorietekst. Hoe snel kan je deze schrijven?

Oplossing: Eén van onze sneakerkings ging direct aan de slag met vlotte SEO-webteksten, helemaal in de stijl van TheSneaker: vet, modebewust en met leuke feitjes voor de echte sneakerfan.