Skip to content
Facebook LinkedIn Twitter

Schrijversplaza, waarom en voor wie?

schrijversplaza-waarom-voor-wie

Schrijversplaza, waarom en voor wie?

Schrijversplaza vult een gat in de markt. Bedrijven en particulieren op zoek naar een hands-on partij voor het uitbesteden van hun contentvraag kunnen vanaf vandaag bij ons terecht. Wij doen geen concessies aan kwaliteit, bij geen enkele opdracht. Anders dan vergelijkbare partijen heeft Schrijversplaza alleen professionele tekstschrijvers aan zich verbonden. Mensen die dagelijks bezig zijn met de Nederlandse taal en hier hun brood mee verdienen. Het uitbesteden van opdrachten en grote tekstprojecten kun je daarom met een gerust hart aan ons overlaten.

Onderscheidend schrijverscollectief

Bij ons zijn alleen beroepsschrijvers aangesloten. Tekstschrijvers die precies weten hoe ze goede SEO teksten inrichten, waar een linkbuilding tekst aan moet voldoen en hoe een productbeschrijving eruit ziet. Zij vertalen lastig vakjargon moeiteloos naar vloeiend leesbare blogberichten, zorgen dat een redacteur niet om publicatie van hun geschreven persbericht heen kan, en hoeven niet onderwezen te worden in de kunst van een gemakkelijk te scannen webtekst. En dat maakt van Schrijversplaza een onderscheidend en uniek genootschap. Een collectief waar alleen de beste Nederlandse professionals bij aangesloten zijn en willen zijn.

Kwaliteit voor een scherpe prijs

Om die beste schrijvers aan ons te binden en bij ons te houden moeten we ze ook iets te bieden hebben. Daarom ligt de prijs bij ons iets hoger dan bij eerder genoemde soortgelijke partijen. Bij ons betaalt de opdrachtgever een redelijk tarief vanaf twaalf cent per woord. Dat is gezien de topauteurs in ons bestand nog altijd een laag bedrag; de meeste freelance tekstschrijvers zijn vele malen duurder.

Bij Schrijversplaza hoef je je niet te verdiepen in verschillende kwaliteitsniveaus van tekstschrijvers. Bij ons levert elke tekstschrijver topklasse in iedere gevraagde contentvorm. Dat houdt onze dienst simpel en overzichtelijk. Je hoeft niet na te denken over de capaciteit van de tekstschrijvers die voor jou aan de slag gaan. Wij gaan ervan uit dat jij alleen teksten wilt ontvangen die jouw expertise onderstrepen, geen content die daar eventueel afbraak aan kan doen. Bovendien willen wij achter elke door onze schrijvers uitgevoerde opdracht kunnen staan. Daarom kiezen wij voor één niveau: het hoogste.

11 reacties

 1. Jack van 't Hof op 21 april 2015 om 9:53 am

  Mooi initiatief! Wat mij betreft een goede reactie op Greatcontent en Textbroker. Ik hou jullie in de gaten en als ik tekst nodig heb dan neem ik nog wel contact op.

  • Roos Reitsma op 29 april 2015 om 8:11 am

   Dag Jack, bedankt en we horen graag van je!

 2. Marco de Boer op 21 april 2015 om 10:11 am

  Schrijven jullie ook productteksten voor webshops? Zo ja, dan heb ik hier interesse in.

  Hoor het graag.

  • Roos Reitsma op 29 april 2015 om 8:13 am

   Dag Marco, dat doen wij zeker. Laten we even contact hebben over eventuele verdere stappen. Je hoort van mij!

 3. W. Rodenberg op 29 april 2015 om 9:19 am

  Zoeken jullie nog tekstschrijvers? Zijn jullie echt zo streng met de selectie? Die schrikt mij een beetje af namelijk!

  • Roos Reitsma op 30 april 2015 om 8:26 am

   Goedemorgen, wij staan altijd open voor nieuwe aanmeldingen. De selectie lijkt streng, maar dat valt reuze mee hoor. Laat je niet afschrikken en reageer als je interesse hebt. Dan zien we van daaruit verder.

 4. G. van Hooidonk op 9 mei 2015 om 12:01 pm

  Is het echt 10 cent per woord? Of komen er allemaal toeslagen overheen? 10 cent per woord vind ik voor een goede tekst geen probleem. Maar ik ken “wat andere sites” waar staat 4 cent per woord maar aan het einde is dat bedrag veel hoger en de kwaliteit laat behoorlijk te wensen over… Graag eerlijk antwoord!

  • Femke Bakker op 25 juni 2015 om 1:46 pm

   Dag, het is het echt 10 cent per woord, exclusief BTW. Er zijn geen verborgen kosten en wij waarborgen zelf de kwaliteit van de teksten. Neem gerust contact met me op om je wensen te bespreken.

 5. Jordy Patrijs op 27 augustus 2015 om 6:51 am

  Hoe snel zouden jullie een tekst van 20.000 woorden kunnen schrijven?

  Groeten
  Jordy

  • F. Bakker op 27 augustus 2015 om 1:48 pm

   Beste Jordy, dat is afhankelijk van de complexiteit van de tekst en hoe de informatie aangeleverd wordt. Je kan ons bellen of mailen en dan kijken we naar je tekst. Ik kan dan ook vrijblijvend een offerte sturen.

   • Jordy Patrijs op 31 augustus 2015 om 8:05 am

    Ga ik zeker doen! Jullie hebben mail

Laat een reactie achter