Freelance schrijvers gezocht Tekstsbureau gezocht
copywriter tekstschrijver Den Haag

Ivette Visscher
Tekstschrijver in Den Haag e.o.
Copywriter bij Schrijversplaza
Expertise: Allround

Werkgebied:
Wassenaar, Delft, Leiden, Zoetermeer en Rijswijk.

Neem contact op met de redactie van Schrijversplaza door tijdens kantooruren te bellen met: 088 11 55 627 of door het onderstaande formulier in te vullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tekstschrijver en copywriter in Den Haag

Al heel jong wist ik het zeker: ik ga Nederlands studeren. Taal is dan ook prachtig. Met woorden kun je zoveel bewerkstelligen. De ander informeren, overtuigen, beroeren én tot actie aanzetten – precies de conversie die je zoekt. Als Neerlandicus benader ik het tekstschrijven als modern ambacht. Vertrekpunt ben jij, de opdrachtgever, die ik aandachtig beluister. Transparante tekstdoelen zijn mijn volgende stap en dan … ga ik aan de slag!

Teksten die lezen als een trein

Mijn maatstaf als tekstschrijver? Een tekst moet glashelder zijn en lekker lezen. Ik puzzel met structuur en zinnen, wik en weeg elk woord. Net zolang tot er een prachtproduct voor je staat. Juist achter zo’n soepele, goed geoliede tekst zit veel creatieve arbeid. Maar precies dat maakt het vak van een copywriter zo fantastisch: een pakkende en doelmatige boodschap tot leven brengen. Elke tekstproductie opnieuw.

Liefde voor het vak

In Den Haag ben ik als tekstschrijver verbonden aan VN Forum, het officiële tijdschrift van de Nederlandse Vereniging voor de Verenigde Naties. Hier ben ik redactielid en daarnaast verzorg ik de eindredactie van de (wetenschappelijke) artikelen. Inspirerend werk, dat goed bij mij past. En ook bij mijn woonplaats Den Haag, internationale stad van Vrede en Recht.
Mijn schrijfkunst is vooral veelomvattend. Zo schreef ik eerder publicaties over communicatie en geschiedenis, brochures voor theatergezelschappen, recensies en persberichten. Ook vertaalde ik boeken vanuit het Engels. Maar evengoed heb ik stevige ervaring als notulist. Van SEO-webtekst tot zakelijke brief en interview, ik zet het als professioneel tekstschrijver met liefde en aandacht voor je op papier.

Schrijfstad

Den Haag is natuurlijk ook die ‘mooie stad achter de duinen’. De combinatie van een bruisende stad & zee is onbetaalbaar. Het is dan ook een heerlijke werkplek voor een tekstschrijver. Graag ontmoet ik jou in Den Haag (of elders) en neem alle tijd om samen de wensen en doelen voor uw tekst door te spreken. Meer informatie? Schrijversplaza staat voor je klaar!

Maak kennis met onze andere tekstschrijvers:

Tekstschrijver-Groningen-Gallerij
tekstschrijver-antwerpen-klein
Tekstschrijver-Rotterdam-klein-galerij
Jannes_Ottevanger_Breda_klein_galerij
Profielfoto_Yvette_den-haag
copywriter-tekstschrijver-Heerenveen-klein
Roderick_Leeuwenhart_klein-galerij
Tekstschrijver-Haarlem-Gallerij
Tekstschrijver-Lelystad-klein-galerij
Tekstschrijver-Brussel-klein-galerij
Tekstschrijver-Mechelen-klein-galerij
Tekstschrijver-Rotterdam-Gallerij

Deze tekstschrijver en onze andere tekstschrijvers kunnen je ook helpen in: Wassenaar, Delft, Leiden, Zoetermeer en Rijswijk.