Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Eindhoven en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Eindhoven

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Eindhoven.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Eindhoven helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Eindhoven.
Tekstschrijver Eindhoven

Lila schrijft teksten voor klanten
in Eindhoven.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Eindhoven

Als ervaren tekstschrijver help ik jou met de meest uiteenlopende tekstuele uitingen. Woon je in Eindhoven of in de omgeving van Eindhoven? Dan kom ik graag bij je langs om de mogelijkheden te bespreken. Van het opzetten van een complete blogreeks tot SEO-webteksten, persberichten, brochures en nieuwsbrieven: ik denk met je mee en schrijf rake teksten. Wil je gebruik maken van mijn expertise, maar woon je niet in de omgeving van Eindhoven? Neem gerust eens contact op, dan kijk ik wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Ervaring

In het verleden werkte ik bij een online marketing bureau, waar ik zelfstandig een goedlopende communicatieafdeling heb opgezet. Naast leiding geven schreef ik in deze werkperiode onder andere nieuwsbrieven, honderden SEO-vriendelijke teksten, vakartikelen en salesgerichte mailings. Kortom, ik was verantwoordelijk voor iedere komma, zowel intern als extern.

Maar de zelfstandigheid lonkte, dus ben ik - na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest als communicatiemanager - begonnen met een eigen tekstbureau. Als freelance tekstschrijver heb ik een aanzienlijk aantal opdrachten positief afgerond. Wisselend van relatief eenvoudige webteksten tot het redigeren van jaarverslagen en uitgebreide vakcontent. Dat heeft mede bijgedragen aan het feit dat ik me nu met recht professioneel allround tekstschrijver mag noemen.

Persoonlijk

Als tekstschrijver in Eindhoven met Groningse roots en diverse interesses ben ik multi-inzetbaar. Naast wandelen met mijn hond, lekker eten en borrelen met vrienden, hou ik me voornamelijk bezig met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing. Online marketing in de breedste betekenis. Dat is een doorlopend leerproces, waarbij ik het geleerde vaak meteen kan toepassen in de praktijk. Dit maakt dat mijn teksten altijd voldoen aan de actuele standaarden, zoals de laatste SEO-richtlijnen. Dus als je op zoek bent naar wervende content en wilt scoren in zoekmachines, dan schakel je mij in: allround tekstschrijver in de regio Eindhoven.

Lila is één van onze tekstschrijvers voor de regio Eindhoven.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Eindhoven.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.