Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Enschede en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Enschede

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Enschede.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Enschede helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Enschede
Tekstschrijver-Enschede

Wendy schrijft teksten voor klanten
in Enschede.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Enschede

Zoek je een tekstschrijver die op de hoogte is van alle nieuwtjes die rondgaan op sociale media? Dan zoek je mij! Je kunt me inzetten als tekstschrijver om je doelgroep te prikkelen, amuseren of losjes informeren. Ik werk vanuit Enschede, maar ook daarbuiten ben ik beschikbaar. Ik heb Communicatie gestudeerd in Groningen en heb ervaring als online redacteur.

Blogs met een plan

Blogs en social media zijn toch persoonlijk? Heb je daarvoor een tekstschrijver nodig? Jazeker! Je zet blogs immers in met een plan: je websitecontent versterken en je expertise tonen aan (potentiële) klanten. Het is zonde wanneer je deze kansen niet optimaal benut omdat je de juiste woorden niet kunt vinden of moeite hebt om je doelgroep te bereiken. Tijdens mijn studie Communicatie heb ik mij gespecialiseerd in het opstellen van een communicatieplan, waardoor ik precies weet hoe je elke doelgroep moet aanspreken.

Wat ik doe als tekstschrijver

Een tekstschrijver let niet alleen op spelling en grammatica. Een tekst moet precies afgestemd zijn op jouw specifieke doelgroep, de juiste sleutelwoorden bevatten en worden ondersteund door een geschikte opmaak. Als tekstschrijver besteed ik daarom specifiek aandacht aan de juiste structuur en tussenkoppen. Hoe prettiger en gemakkelijker een tekst leest, hoe beter.

Ervaring

De nieuwste hype op het gebied van food of de tien beste hostels in Thailand? Ik heb er over geschreven. Voor mijn stage ben ik teruggegaan naar Enschede, waar ik aan de slag ben gegaan als online redacteur met als expertise social media en blogs. In mijn werk zorgde ik voor een vleugje humor en goede zoekmachineoptimalisatie.
In Enschede heb ik diverse foodblogs en artikelen geschreven. Mijn laatste opdracht was het herschrijven van websiteteksten voor een diëtiste uit Enschede. Haar gehele website heb ik voorzien van informatieve en motiverende communicatie.

Persoonlijk

Tegenwoordig woon ik dichtbij de Oude Markt in Enschede. In deze gezellige stad bezoek ik elk jaar natuurlijk de grootste kermis van het oosten. Mijn favoriete vakantieland is Griekenland, omdat ik daar al van jongs af aan naar toe ga. Vorig jaar heb ik er een aantal maanden gezeten en kon ik mij dagelijks in een heerlijk zonnetje toeleggen op mijn werk. Heerlijk toch?

Wendy is één van onze tekstschrijvers voor de regio Enschede.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Enschede.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.