Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Gent en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Gent

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Gent.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Gent helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan 1 van onze tekstschrijvers in Gent.
Tekstschrijver Gent

Kristien schrijft teksten voor klanten in Gent.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Vlaamse tekstschrijver in Gent (B)

Met een diploma marketing en copywriting op zak, schrijf ik over jouw onderwerp of product. Ik houd als tekstschrijver jouw doelgroep in mijn gedachten. Richt jij je tot een groep technische experts of wil je je dienstverlening in de verf zetten? Alle informatie zet ik om in klantgerichte en overtuigende teksten. Uiteraard is de content Google-vriendelijk. Het resultaat? Een heldere tekst die blijft hangen in het hoofd van jouw publiek.

Mijn energie haal ik uit contacten waarbij ik kennis en informatie kan delen. Van nature ben ik een geëngageerd luisteraar en denk ik graag mee met mensen. Als tekstschrijver ben ik een stille helper: ik geniet ervan om voor anderen kansen te creëren, zodat zij kunnen uitblinken.

Mijn rugzak

Als scheikundige (Gent, 1995) ben ik van vele markten thuis. Een loopbaan van ruim twintig jaar in de biotech-, farma- en voedingssector toont mijn interesse in dit vakgebied. Eerst in Nederland, daarna in Vlaanderen, o.a. in de buurt van Gent. Mijn professionele activiteiten tonen mijn zin voor kwaliteit, nauwkeurigheid en detail. En die lijn trek ik door als tekstschrijver.

De schoonheid van Gent

Samen met mijn gezin woon ik in de buurt van Gent. ’s Zomers, tijdens de Gentse Feesten, vormt de oude binnenstad het decor voor een volksfestival. Buiten deze periode is Gent een aangename stad, waar het fijn wandelen, winkelen en werken is. Mijn stad brengt me op ideeën: iedere tekstschrijver zou Gent aanbevelen als the place to be in Vlaanderen.

Inspiratie

Drie tieners in huis zorgen voor de nodige drukte. Zij houden me met veel plezier op de hoogte van de laatste rages en hypes. Hun enthousiasme werkt aanstekelijk en hun activiteiten inspireren me om te schrijven: van tafeltennis tot ballet, van gaming in Gent tot chocoladekamp in de Ardennen. Als tekstschrijver verdiep ik me graag in hun wereld.

Schrijven vind ik leuk. De tekstschrijver in mij maakt ook graag het hoofd leeg. Dan trek ik mijn loopschoenen aan. Een ritje op de koersfiets vraagt meer tijd: na een aantal uurtjes op de fiets zijn mijn batterijen helemaal opgeladen.

Ben je op zoek naar een tekstschrijver in Gent? Neem vrijblijvend contact op met de redacteurs van Schrijversplaza.nl: ze helpen je graag verder.

Kristien is één van onze tekstschrijvers voor Belgie in de regio Gent.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Een tekstschrijver doet meer dan wat de naam zegt. Een tekstschrijver zoekt, vindt en formuleert de juiste toon en stijl, weet welke uitdrukking waar het beste tot zijn recht komt, is snel, gevat, amicaal, uitgebreid, beknopt en professioneel tegelijk. Het is de kameleon van het papier die zich aanpast aan de situatie, de publicatie en de wensen van de opdrachtgevers uit de omgeving van Gent.
.

Geen oerwoud aan namen en e-mailadressen maar één contactpersoon zonder negen-tot-vijf mentaliteit, met daarachter een breed netwerk aan snel in te schakelen freelancers uit Gent met een brede kennis en ervaring.

Kijk niet naar wat het kost maar naar wat het oplevert. Goede teksten zijn een investering en lang houdbaar. Voor teksten vragen we vijftien cent per woord, exclusief btw. Hoe groter de opdracht, hoe verder de prijs omlaag gaat. Tot een bepaalde ondergrens uiteraard. Onze medewerkers uit Gent en omgeving moeten ook eten.

Een copywriter is een tekstschrijver, een tekstschrijver is niet per definitie copywriter. Laatste is vooral gericht op het opstellen van reclameteksten en andere wervende content, een tekstschrijver is allround inzetbaar. Welke tekstvorm je ook zoekt, wij hebben de juiste persoon in Gent.

Wij zoeken geen mensen die tekstschrijver willen worden, wij zoeken mensen die tekstschrijver zijn. Mensen die zich kunnen aanpassen naar het moment, de sfeer, de opdracht, die weten dat ‘schrijven is mijn hobby’ geen goed begin is van een sollicitatie en die tegen opbouwende kritiek kunnen. Mensen die weten hoe ze zichzelf kunnen aansturen en begrijpen dat het overschrijden van een deadline heiligenschennis is. Komt dat overeen met je beeld van een tekstschrijver en zoek je opdrachten? Meld je dan HIER aan.

Omdat wij onze medewerkers een nette prijs betalen voor de kwaliteit die zij leveren. Wij werken met ervaren schrijvers die hun expertise en kunnen bewezen hebben. Daar doen we geen concessie aan door mensen aan te nemen die werken voor een beschamend laag aantal euro’s.

contentmarketing

Tot ziens in Gent.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.