Skip to content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Gouda en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Gouda

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Gouda.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Gouda helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan 1 van onze tekstschrijvers in Gouda.
Tekstschrijver Gouda

Anoek schrijft teksten voor klanten in Gouda, Waddinxveen, Woerden, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer en Bodegraven.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Gouda

Mijn naam is Anoek Dubois en ik ben tekstschrijver in onder andere Gouda en omgeving. Als copywriter en editor heb ik enkele jaren ervaring. Ik schrijf voornamelijk gemeentebrieven, persberichten en SEO-webteksten over de meest uiteenlopende onderwerpen. Interviews verwerk ik tot een prettig leesbaar artikel en ik redigeer allerlei soorten teksten. Als afgestudeerd Neerlandicus geef ik jou de garantie dat je tekst in foutloos Nederlands en in heldere zinnen op papier of op internet komt.

Ervaring als tekstschrijver

In het verleden heb ik geschreven voor een lokale krant in Gouda. Als tekstschrijver in Gouda heb ik ervaring opgedaan met persberichten schrijven, teksten redigeren en interviews afnemen en verwerken tot een verhaal. Hierna ben ik onder andere als corrector van hbo-instaptoetsen Nederlands actief geweest, waarbij ik teksten van studenten controleerde op inhoudelijke en linguïstische correctheid. Daarnaast ben ik als communicatiemedewerker betrokken geweest bij een politieke partij, waarbij ik zorgde voor foutloze, prettige leesbare en overtuigende gemeentebrieven en persberichten. Momenteel schrijf ik voornamelijk SEO-webteksten voor verschillende tekstbureaus.

Persoonlijk

Naast copywriter in Gouda ben ik docent Nederlands als tweede taal. Ik vind het erg leuk om mijn kennis van het Nederlands over te dragen aan anderstaligen. Bovendien geeft het mij veel plezier om te zien welke vorderingen zij maken. Verder zet ik mij in mijn vrije tijd graag in voor een beter milieu en dierenwelzijn, zowel in als buiten Gouda. In de winter ben ik vaak in Oostenrijk te vinden om van de natuur te genieten en te schaatsen op de Weissensee. Tot slot zijn concerten en festivals bezoeken, talen leren, koken en kleding maken enkele van mijn hobby’s.

Anoek is één van onze tekstschrijvers voor de regio: Gouda, Waddinxveen, Woerden, Nieuwerkerk aan den IJssel, Zoetermeer en Bodegraven.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Femke (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Gouda of omstreken

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.