Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Hoogeveen en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Hoogeveen

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Hoogeveen.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Hoogeveen helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Hoogeveen.
tekstschrijver-hoogeveen

Rik schrijft teksten voor klanten in Hoogeveen, Elim, Hollandscheveld, Nieuwlande, Noordscheschut en Pesse..

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Hoogeveen

‘Iedereen kan schrijven, maar niet iedereen kan schrijven.’ Dat is wat ik altijd zeg. Op de basisschool leer je het alfabet en vervolgens kom je er langzaamaan achter hoe je deze letters op papier zet in een logische volgorde die men ‘woorden’ noemt. Vanaf dat moment ben je als mens eigenlijk elke dag bezig met tekst. Teksten zijn overal en ze kunnen veel teweeg brengen. Zowel positief als negatief. Daarom is het een erg goede keuze om samen te werken met een professionele, ervaren tekstschrijver. Dit om het beste resultaat te behalen. Een mooie uitdaging, al zeg ik het zelf. Ik ben Rik Wiersema, ben 41 jaar en schrijf dagelijks teksten vanuit Hoogeveen. Naast opdrachten van bedrijven uit Hoogeveen schrijf ik ook teksten voor andere plaatsen uit de omgeving.

Studie en ervaring

Ik heb meerdere studies gevolgd op het gebied van marketing en communicatie. Mijn eerste studie volgde ik in Hoogeveen. Dit was de studie Marketing & Communicatie. Na het afronden van deze studie ben ik in Groningen gaan studeren. Hier studeerde ik aan de Schrijversvakschool. Tijdens deze studies heb ik meerdere malen stage gelopen bij diverse bedrijven. Ik deed onder andere ervaring op bij de plaatselijke omroep van Hoogeveen en bij een schrijfbureau iets buiten Hoogeveen. Vandaag de dag werk ik weer bij de plaatselijke omroep van Hoogeveen en ben ik verantwoordelijk voor diverse artikelen. Omdat ik eigenlijk alle soorten tekst leuk vind om te schrijven werk ik ook als freelance tekstschrijver. Zo houd ik afwisseling in mijn werk. Ik schrijf SEO geoptimaliseerde teksten, maar ook kun je bij mij terecht voor promotieteksten.

Persoonlijk

Wanneer ik niet met schrijven bezig ben ga ik graag de Drentse natuur in. Het Spaarbankbos in Hoogeveen is daarbij mijn absolute favoriet. De geur, de uitstraling, de ruimte. Hier kom ik heerlijk tot rust. Tijdens mijn wandelingen door de natuur doe ik dan ook veel inspiratie op. Inspiratie die ik graag in jouw teksten stop om zo met elkaar een optimaal resultaat te behalen!

Rik is één van onze tekstschrijvers voor de regio: Hoogeveen, Elim, Hollandscheveld, Nieuwlande, Noordscheschut en Pesse.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Hoogeveen, Elim, Hollandscheveld, Nieuwlande, Noordscheschut of Pesse.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.