Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Hoorn en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Hoorn

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Hoorn.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Hoorn helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan 1 van onze tekstschrijvers in Hoorn
Tekstschrijver Hoorn

Timothy schrijft teksten voor klanten
in Hoorn.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Hoorn

Je hebt een mooie webshop; nu nog snel even teksten bij de producten. Dat valt niet mee. Je hebt al een enorme hoeveelheid tijd in je bedrijf gestoken en plakt nu snel de belangrijkste specificaties in de productomschrijving. Gemiste kans! Een tekstschrijver houdt rekening met de vragen die klanten hebben wanneer ze zoeken naar jouw productaanbod. Als tekstschrijver geef ik met een productomschrijving antwoord op die vragen. Heb je een website waarop je geen producten maar diensten aanbiedt in Hoorn? Hoe zorg je er dan voor dat je bezoekers voor jou kiezen? Ook in dit geval speelt tekst een belangrijke rol.

Mijn naam is Timothy Willems en ik ben werkzaam als freelance tekstschrijver in Hoorn. Door mijn kennis van zoekmachineoptimalisatie haal ik potentiële klanten naar je website toe en weet ik ze vervolgens aan te zetten tot actie. Ik werk vanuit Hoorn, maar ben beschikbaar voor diensten door het hele land.

Digitale ervaring door mediastudie

Ik heb Media & Entertainment Management gestudeerd aan InHolland in Haarlem. Hier heb ik kennis opgedaan van mediaplatformen en hun karakteristieken. Tijdens deze studie heb ik me gespecialiseerd als tekstschrijver. Voor elk soort platform of medium weet ik inmiddels een geschikte tekst te maken. Daarnaast heb ik ervaring met de productie van (digitale) magazines. Die heb ik onder meer opgedaan bij de redactie van het M&EM-schoolmagazine.

Als tekstschrijver hecht ik met name waarde aan de juiste tussenkoppen en een duidelijke structuur. Tegenwoordig lezen zoekers snel, daarom geef ik in tussenkopjes een beknopte samenvatting van de alinea. Hoe kleiner het scherm, hoe belangrijker dit is.

Breed inzetbaar in Hoorn

In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met websiteontwerp voor kennissen in Hoorn. Hierdoor heb ik ook veel geleerd over SEO, wat ik weer mooi kan toepassen in mijn teksten. Kortom, ik ben breed inzetbaar als het aankomt op tekstschijven in Hoorn. Heb je naar aanleiding van mijn verhaal een vraag over het dienstenaanbod van een tekstschrijver? Neem dan contact op met Schrijversplaza.

Timothy is één van onze tekstschrijvers voor de regio Hoorn

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Hoorn

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.