Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Houten en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Houten

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Houten.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Houten helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Houten.
Hanneke-Bergen

Hanneke schrijft teksten voor klanten in Houten, 't Goy, Schalkwijk, Tull en 't Waal, De Heul, Heemstede, Honswijk, Leebrug, Molenbuurt, Oud-Wulven en Wayen.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Houten

Mijn naam is Hanneke Bergen en ik ben 32 jaar oud. Ik ben al zo’n tien jaar tekstschrijver, vooral in Houten en omgeving. Ik ben namelijk geboren in Houten en ben er nooit weggegaan. Vanaf jonge leeftijd begon ik al teksten te schrijven. Ik had wel duizend dagboekjes en notitieboekjes. Op school in Houten was mijn lievelingsvak altijd Nederlands. Ik wilde mijn zwakke punten graag verbeteren, om nog beter te worden in het schrijven van teksten. Dit heeft mij erg geholpen toen ik een baan kreeg als tekstschrijver in Houten.

Mijn ervaring

Ik ben dit werk gaan doen omdat schrijven is waar ik het liefste mee bezig ben. Vroeger zei iedereen al tegen mij: ‘Doe daar toch iets mee!’. Ik heb advies ter harte genomen en ben de opleiding HBO Schriftelijke Communicatie en Redactie gaan doen in Houten. Deze opleiding heb ik afgerond en ben als freelancer gaan werken. Ik heb hier veel ervaring in opgedaan.
Ik was er op een gegeven moment een beetje op uitgekeken.

De uitdaging was weg, ik leerde niets nieuws meer. Ik ben gaan werken voor een klein bedrijf in Houten, waar ik binnen een klein team aan de slag kon. Hier heb ik weer helemaal de passie terug gevonden die ik voorheen had. Ik heb daar ook veel media vormgeving gedaan. Media vormgeving en tekstschrijven kan ik goed combineren. Door deze ervaring kan ik teksten unieker maken door toevoeging van een creatieve twist.

Gezin

Naast het schrijven is het samen zijn met mijn gezinnetje een van de mooiste dagbestedingen! Ik heb twee kinderen en de derde is onderweg. De oudste heet Lola en is zes jaar, Charlie is vier jaar en de derde komt in juli. Ik ben al tien jaar samen met mijn man Pim, die ik heb ontmoet in een club in Houten. We zijn inmiddels vier jaar getrouwd.

Hanneke is één van onze tekstschrijvers voor de regio: Houten, 't Goy, Schalkwijk, Tull en 't Waal, De Heul, Heemstede, Honswijk, Leebrug, Molenbuurt, Oud-Wulven en Wayen.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Houten, 't Goy, Schalkwijk, Tull en 't Waal, De Heul, Heemstede, Honswijk, Leebrug, Molenbuurt, Oud-Wulven of Wayen.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.