Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in IJmuiden en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo IJmuiden

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in IJmuiden.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in IJmuiden helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in IJmuiden.
tekstschrijver-ijmuiden

Catharina schrijft teksten voor klanten in IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord en Velsen-Zuid.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in IJmuiden

Mijn naam is Catharina Smulder en ik woon en werk in IJmuiden. ‘Het strand is mijn echte thuis’, zeg ik wel eens, en ik ben blij dat ik in IJmuiden ben neergestreken. De gezonde zeelucht, de eenzame strandwandelingen, ik kan er niet genoeg van krijgen, ongeacht het weertype of de toeristen die IJmuiden soms overspoelen.

Ik schrijf voornamelijk teksten voor het midden- en kleinbedrijf maar maak graag uitstapjes naar bijvoorbeeld blogs en productomschrijvingen. Interviews zijn mij niet vreemd, ik heb veel ervaring in zowel locatiebezoek als telefonisch interviewen. Eerlijkheidshalve moet ik zeggen dat mode en beauty mij minder liggen, verder ben ik in bijna alle onderwerpen goed thuis.

Voor de zorg

Ik heb een opleiding tot verpleegkundige gevolgd en heb meer dan tien jaar naar volle tevredenheid in een verpleeghuis in de buurt van IJmuiden gewerkt. Daarna werd mijn buurvrouw, met wie ik een goede band had, ziek en werd ik haar mantelzorger. Mijn baan in het verpleeghuis heb ik opgegeven en heb mij volledig gericht op hulp aan de buurvrouw. In die tijd heb ik diverse cursussen gevolgd vanuit huis, zowel op papier als online, en heb ik mij ‘omgeschoold’ naar tekstschrijver. Inmiddels werk ik al meer dan vijftien jaar als allround freelance tekstschrijver vanuit mijn huis in IJmuiden, maar met een voorkeur voor het onderwerp ‘zorg’. Die wereld ken ik immers door en door.

Vrijwilliger

Verder besteed ik mijn tijd als vrijwilliger in een instantie voor moeilijk opvoedbare kinderen en werk ik op vrijwillige basis eens in de twee weken een dag in het asiel in de buurt van IJmuiden en vang ik jonge katjes op die moederloos gevonden zijn maar nog niet voor zichzelf kunnen zorgen. Zorg, of dat nu voor mensen of dieren is, zit er nu eenmaal in, dat krijg je er niet zo makkelijk uit. Mijn tuin is bij-vriendelijk, mijn deur staat altijd open voor mensen die hulp nodig hebben.

Ook op zoek naar een tekstschrijver in IJmuiden en omgeving? Neem dan contact op met Schrijversplaza.

Catharina is één van onze tekstschrijvers voor de regio: IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord en Velsen-Zuid.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in IJmuiden, Driehuis, Santpoort-Noord, Santpoort-Zuid, Velsen-Noord of Velsen-Zuid

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.