Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Kampen en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Kampen

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Kampen.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Kampen helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Kampen.
tekstschrijver-kampen

Nina schrijft teksten voor klanten in Kampen, Grafhorst, 's-Heerenbroek, Wilsum, Zalk, Bisschopswetering, De Heuvels, Hogeweg, Kampereiland, Kamperveen, Nieuwstad, Oude Wetering, Oosterholt, De Roskam, Veecaten, De Zande en Zuideinde.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Kampen

Mijn naam is Nina Hoogeveen, ik ben 34 jaar oud en woon in Kampen. Ik ben al meer dan vijftien jaar freelance tekstschrijver. Hoe meer teksten je schrijft, des te beter word je in het schrijven. Elke tekst die je schrijft is een beetje sterker dan de vorige, en met elke tekst leer je weer iets nieuws. Een mens is nooit uitgeleerd, een tekstschrijver zeker niet.

Door de jaren heen

Als jong meisje ben ik begonnen met het volgen van schrijfworkshops in de buurt van Kampen. Eerst workshops voor kinderen, later voor jongvolwassenen. Nu kijk ik daar met veel plezier op terug. Zo veel plezier, dat ik zelf schrijfworkshops ben gaan geven aan kinderen in en rond Kampen. Naast schrijfvaardigheid doet dat ook een beroep op mijn educatieve skills, wat mij betreft de perfecte combinatie.

Na mijn opleiding journalistiek aan de Universiteit in Groningen ben ik terug gekeerd naar ‘mijn’ Kampen, waar ik ben gesetteld als freelance tekstschrijver. Ik ben een tijdje verbonden geweest aan een klein communicatiebureau in Kampen waar ik de slag van het commercieel schrijven goed te pakken heb gekregen. Maar voor eigen baas spelen ligt mij meer dan voor een baas aan een bureau werken. Ik ben nu een heuse allrounder zonder specifieke voorkeur voor een type tekst én een achtergrond van een journalistieke opleiding. Interviews liggen mij prima, maar een blog of productomschrijving opstellen gaat mij net zo eenvoudig af.

Zwemmen in Kampen

Ik ben een fervent zwemmer. Bij voorkeur in een natuurbad, een zwembad is al snel te krap en te vol. Zwemmen is eigenlijk net als schrijven. Met elke slag word je een beetje sterker, een beetje beter. Verder gaat de vergelijking volledig mank, afgezien van het feit dat ik aan beide graag mijn volledige tijd en aandacht geef.

Zoek je een tekstschrijver in Kampen en omgeving? Aarzel dan niet en neem contact op met Schrijversplaza!

Nina is één van onze tekstschrijvers voor de regio: Kampen, Grafhorst, 's-Heerenbroek, Wilsum, Zalk, Bisschopswetering, De Heuvels, Hogeweg, Kampereiland, Kamperveen, Nieuwstad, Oude Wetering, Oosterholt, De Roskam, Veecaten, De Zande en Zuideinde.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Kampen, Grafhorst, 's-Heerenbroek, Wilsum, Zalk, Bisschopswetering, De Heuvels, Hogeweg, Kampereiland, Kamperveen, Nieuwstad, Oude Wetering, Oosterholt, De Roskam, Veecaten, De Zande of Zuideinde.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.