Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Katwijk en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Katwijk

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Katwijk.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Katwijk helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan 1 van onze tekstschrijvers in Katwijk
Tekstschrijver Katwijk

Jolanda schrijft teksten voor klanten
in Katwijk.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Katwijk

Als onderneming steek je veel passie en energie in je producten en diensten. Zo ook ik. In mijn onderneming produceer ik teksten. Als tekstschrijver steek ik mijn liefde in tekst. Ik stel mijn diensten beschikbaar aan diverse andere ondernemingen. Zo maak ik het jou gemakkelijker om je te richten op wat jij het liefst doet en waar jij goed in bent. Ik zet mij voor je in om teksten te schrijven die spreken en aanzetten tot actie, waardoor jij makkelijker nieuwe klanten binnensleept. Als tekstschrijver kan ik bovendien je bedrijfspublicaties voorzien van inhoud en kwaliteit. Van SEO-websiteteksten tot brochures en van productteksten tot persberichten, geen enkele tekstvorm is mij vreemd. Vanuit Katwijk bedien ik niet alleen ondernemers uit Katwijk; mijn werkgebied omvat heel Nederland en Vlaanderen.

Marketing

Mijn specialismen zijn teksten voor marketing. Na mijn studie ben ik namelijk een aantal jaren beroepsmatig tekstschrijver geweest bij een marketing- en reclamebureau net buiten Katwijk. Hier heb ik geleerd dat je elke tekst met zorg moet opstellen. Het beginpunt is het onderwerp. Dit bepaal jij. Vervolgens koppelen we samen de belangrijkste sleutelwoorden aan het onderwerp. Ik zorg er daarna voor dat het tekstdoel helder is en dat het verhaal vlot loopt. Tot slot geef ik je de garantie dat de taal goed is verzorgd.

Persoonlijk

Zoals gezegd ben ik woonachtig in Katwijk aan Zee. Ik houd ervan om langs de Noordzee te wandelen met mijn man en onze twee honden. De dieren hebben daar alle ruimte om te rennen en te spelen. Ook ben ik trots op de musical Soldaat van Oranje die nu al jaren draait in de theaterhangaar van Katwijk. Naast Soldaat van Oranje heb ik meer bekende musicals bezocht, waaronder The Bodyguard en Les Misérables.
Ben je op zoek naar vlot lopende teksten die aanzetten tot actie? Dan ben ik je tekstschrijver. Heb je zelf al enkele teksten? Dan kan ik deze ook voorzien van feedback. Neem eens contact op met Schrijversplaza voor de mogelijkheden voor tekstschrijvers in Katwijk.

Jolanda is één van onze tekstschrijvers voor de regio Katwijk

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Katwijk

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.