Freelance schrijvers gezocht Tekstsbureau gezocht
Copywriter tekstschrijver Leeuwarden

Femke Bakker
Tekstschrijver in Drachten e.o.
Hoofdredacteur bij Schrijversplaza
Expertise: Allround

Neem contact op met de redactie van Schrijversplaza door tijdens kantooruren te bellen met: 088 11 55 627 of door het onderstaande formulier in te vullen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Tekstschrijver en copywriter in Leeuwarden

Door mijn achtergrond in marketing en communicatie houd ik altijd jouw merk en doelgroep in het oog. Jij bent expert binnen jouw vakgebied. Ik help je om dit goed onder woorden te brengen in de stijl die bij jouw organisatie of product past en vertel jouw verhaal op een aansprekende manier aan je doelgroep. Daarnaast kan ik mij goed inleven in je klanten. Hoe willen zij worden aangesproken? Wat vinden zij belangrijk? En wat zijn hun normen en waarden? Ik help om vakkennis te vertalen naar praktische voordelen voor jouw klant.

Ervaring

Na de opleiding communicatie in Leeuwarden werd ik communicatiemedewerker en copywriter in Leeuwarden en omgeving. Ik heb meer dan zeven jaar ervaring als tekstschrijver. Mijn teksten zijn onder andere verschenen op websites, blogs van winkelketens, magazines en lokale kranten in Leeuwarden en omgeving. Daarnaast was ik een vaste columnist en tekstschrijver voor een landelijk bekende website. Een grappig weetje: een van mijn columns is in Duitsland gepubliceerd als onderdeel van het staatsexamen Nederlands. Mijn schrijfervaring bestaat onder andere uit:

  • Webteksten en SEO
  • Productomschrijvingen
  • Brochureteksten
  • Blogs
  • Ghostwriting
  • Persberichten
  • Magazines
  • Achtergrondartikelen
  • Redactiewerk

Persoonlijk

Oorspronkelijk kom ik uit Vriezenveen, een klein dorp in Twente. Ik kreeg les op een kleine basisschool waar veel aandacht was voor taalonderwijs. Voor mijn studie verhuisde ik naar Leeuwarden, waar ik nog altijd woon. Verhalen vertellen is mijn passie. Ik had zes jaar lang een vaste wekelijkse column, heb diverse documentaires gemaakt voor de lokale omroep en ik doe aan theatersport, waarbij alle scènes worden geïmproviseerd op basis van suggesties van het publiek. Ik word vrolijk van persoonlijke post. Via het ansichtkaartenproject Postcrossing reis ik de hele wereld over. En zo nu en dan ploeter ik als een vrolijk zwijntje door de modder tijdens een uitdagende obstacle run.

Ben jij op zoek naar een tekstschrijver in Leeuwarden, Friesland of omgeving? Neem dan contact op met Schrijversplaza voor een vrijblijvende kennismaking.

Maak kennis met onze andere tekstschrijvers:

Tekstschrijver-Groningen-Gallerij
tekstschrijver-antwerpen-klein
Tekstschrijver-Rotterdam-klein-galerij
Jannes_Ottevanger_Breda_klein_galerij
Profielfoto_Yvette_den-haag
copywriter-tekstschrijver-Heerenveen-klein
Roderick_Leeuwenhart_klein-galerij
Tekstschrijver-Haarlem-Gallerij
Tekstschrijver-Lelystad-klein-galerij
Tekstschrijver-Brussel-klein-galerij
Tekstschrijver-Mechelen-klein-galerij
Tekstschrijver-Rotterdam-Gallerij