Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Mechelen en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Mechelen

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Mechelen.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Mechelen helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Mechelen.
Tekstschrijver Mechelen

Yarrid schrijft teksten voor klanten
in Mechelen.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Mechelen

Jouw merk en doelgroep zijn de enige dingen die tellen voor mij. Vanuit mijn appartement in Mechelen zoek ik de sweet spot tussen jou en je klanten. Na die analyse zoek ik naar de woorden waar je klanten om snakken. Door de content te schrijven waar je leads om vragen, ben ik de tekstschrijver en copywriter die je nodig hebt. Alleen zo helpen mijn seo-geoptimaliseerde teksten jouw contentmarketingstrategie te realiseren.

Ervaring

Tijdens mijn opleiding musicologie bleven (commerciële) communicatiestrategieën en -technieken een ver-van-mijn-bed-show. Een vervolgopleiding cultuurmanagement reikte me veel inzicht in zakelijke topics aan. Toch was mijn interesse als tekstschrijver in contentmarketing, communicatie en het schrijven van seo-teksten al veel eerder gewekt. Ik heb altijd een grote interesse gehad in het overbrengen van boodschappen. Reclamefolders, flyers, tv- en radiospotjes, het boeide me allemaal. Met welke woorden trigger je mensen tot een verkoop, een inschrijving in de nieuwsbrief of een andere call to action? Vanuit Mechelen ben ik de tekstschrijver die dit vraagstuk met plezier voor je oplost.

Al tijdens mijn studiejaren ben ik (op vrijwillige basis) als tekstschrijver ingezet voor vzw’s, stichtingen en andere organisaties. Dat konden zowel informatieve teksten zijn, wervende teksten voor een flyer als seo geoptimaliseerde blogposts en landingspagina’s. Vanuit mijn thuisbasis Mechelen schrijf ik vele types teksten met plezier voor je:

 • Blogs (SEO);
 • Landingspagina’s (SEO);
 • Brochureteksten;
 • Persberichten;
 • Productbeschrijvingen;
 • Interviews;

Persoonlijk

Op dit moment woon ik in Mechelen. Naast mijn werk als tekstschrijver houd ik enorm veel van piano spelen, muziek luisteren en lezen. Daarnaast ben ik een organisator. Als bestuurslid van Stichting Fantastisch Genre organiseer ik elk jaar opnieuw tal van activiteiten die de verbeeldingsliteratuur bevorderen. Mijn vriendin zegt dat ik te veel hooi op mijn vork neem, maar al die drukte… Dat is precies wat ik graag heb. Een rustige stad zoals Mechelen, is dan weer de ideale thuisbasis om dit te compenseren.

Zoek je een tekstschrijver in Mechelen, Antwerpen, Brussel of elders in Vlaanderen? Neem dan contact op met Schrijversplaza voor een vrijblijvende kennismaking.

Yarrid is één van onze tekstschrijvers voor de regio Mechelen.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627).

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Mechelen.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.