Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Middelburg en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Middelburg

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Middelburg.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Middelburg helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Middelburg.
tekstschrijver middelburg

Lisanne schrijft teksten voor klanten in Middelburg, Arnemuiden, Sint Laurens, Nieuw- en Sint Joosland, Brigdamme, Kleverskerke, Nieuwe Abeele, Oudedorp en Schellach.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Middelburg

Werken met teksten is een familietrekje binnen ons gezin. Mijn moeder is tekstschrijfster, mijn vader vormgever. Als kind zat ik dus al ‘tussen de letters’, wat zich heeft vertaald in een interesse in taal die zijn weerga niet kent. Mijn naam is Lisanne de Boer, ik ben 32 jaar en woon in Middelburg.

Ervaring

Praktijkervaring alleen is niet altijd voldoende, dus heb ik een HBO studie Communicatie gevolgd in Middelburg. Daarna ben ik dadelijk aan de slag gegaan voor een schrijfbureau in Middelburg. Ik heb daarbij vooral de focus kunnen leggen op het afnemen van interviews en schrijven van artikelen voor tijdschriften. Ook zijn er veel blogs voor diverse websites van mijn hand verschenen. Daarnaast heb ik de mogelijkheid gekregen een aantal cursussen te volgen om mij het schrijven van reclameteksten eigen te maken. Vervolgens ben ik mij gaan toeleggen op het vormgeven omdat ik zag dat een combinatie van schrijven en vormgeven betere kansen biedt. Ook daarvoor heb ik een HBO opleiding in Middelburg gevolgd.

Na de geboorte van mijn dochtertje ben ik gestopt bij het schrijfbureau en gestart als freelancer in en om Middelburg om zorg en werk beter te kunnen combineren. Dat geeft mij de mogelijkheid mijn eigen tijd in te delen. In die drie jaar heb ik mijn kennis van diverse teksten behoorlijk kunnen uitbreiden en ben ik een ware allround tekstschrijver geworden.

Thuis

Ook in mijn vrije tijd ben ik met woorden bezig: ik schrijf liedjes. Ik speel piano en gitaar en zit in een bandje. We treden voornamelijk op in Middelburg, maar ook vaak daarbuiten. Daarnaast schrijf ik kinderrijmpjes voor mijn dochtertje. Het leven bestaat niet uit werk alleen, maar als je werk op een positieve manier kan verwerken in het leven bestaat er geen mooiere balans.

Lisanne is één van onze tekstschrijvers voor de regio: Middelburg, Arnemuiden, Sint Laurens, Nieuw- en Sint Joosland, Brigdamme, Kleverskerke, Nieuwe Abeele, Oudedorp en Schellach.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627).

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Middelburg, Arnemuiden, Sint Laurens, Nieuw- en Sint Joosland, Brigdamme, Kleverskerke, Nieuwe Abeele, Oudedorp of Schellach.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.