Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Ridderkerk en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Ridderkerk

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Ridderkerk.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Ridderkerk helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Ridderkerk.
tekstschrijver ridderkerk

Hanna schrijft teksten voor klanten in Ridderkerk, Bolnes, Oostendam, Oude Molen, Rijsoord, Wevershoek, Zwaantje en Zwet.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Ridderkerk

Schrijven: één van mijn grote passies. Al van jongs af aan schrijf ik teksten en tegenwoordig mag ik mezelf allround tekstschrijver noemen. Mijn naam is Hanna Vogelzang en ik ben werkzaam in Ridderkerk en omgeving. Met mijn teksten wil ik mensen boeien en inspireren. Ik vind het belangrijk dat een tekst geen dertien in een dozijn artikeltje wordt en ga dan ook altijd voor een tekst met een creatieve draai en een bijzonder sausje.

Met dit in mijn achterhoofd schrijf ik teksten voor allerlei doeleinden. Denk bijvoorbeeld aan websiteteksten, artikelen, blogs, folders en nieuwsbrieven. Vanuit mijn studio in Ridderkerk schrijf ik met heel veel plezier rake teksten voor jou! Kom je niet uit Ridderkerk of omgeving? Geen enkel probleem! Neem gerust contact om de mogelijkheden te bespreken.

Studie Marketing & Communicatie

Ik vond de wereld van marketing en teksten schrijven als tiener altijd al uitermate interessant.
Het was voor velen dan ook geen verrassing dat ik de studie Marketing & Communicatie ging volgen. Hier focuste ik me vooral op het schrijven van commerciële teksten. Ook besloot ik een eigen blog op te zetten. De teksten sloegen aan bij mensen en ik werd aangenomen voor mijn afstudeerstage bij een schrijfbureau in Ridderkerk. Hier was ik vooral verantwoordelijk voor diverse blogs en artikelen met betrekking tot kunst en cultuur. Ik hield veel opdrachtgevers uit de regio over aan deze periode. Vanuit mijn toenmalige woonplaats verhuisde ik daarom na mijn studie naar Ridderkerk. Een keuze waar ik nog elke dag blij mee ben.

Persoonlijk

Naast tekstschrijver ben ik ook een fervent reiziger en spelletjes koningin. Ik reis zo’n drie keer per jaar naar een land waar ik nog niet eerder geweest ben. Al die verschillende plekken, mensen en culturen vind ik bijzonder intrigerend. Ik haal er dan ook buitengewoon veel inspiratie uit voor mijn schrijfwerk. Maar hoe mooi al die andere culturen ook zijn, ik zal altijd weer terugkeren naar het mooie Ridderkerk. Daar waar ik vele familiespelletjes heb versleten en daar waar mijn fijne schrijfstudio staat. Er gaat niets boven Ridderkerk, al zeg ik het zelf.

Hanna is één van onze tekstschrijvers voor de regio: Ridderkerk, Bolnes, Oostendam, Oude Molen, Rijsoord, Wevershoek, Zwaantje en Zwet.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Ridderkerk, Bolnes, Oostendam, Oude Molen, Rijsoord, Wevershoek, Zwaantje of Zwet.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.