Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Rotterdam en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Rotterdam

Schrijversplaza is een Benelux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Rotterdam.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Rotterdam helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan 1 van onze tekstschrijvers in Rotterdam.
Rotterdam Tekstschrijver

Sara schrijft teksten voor klanten in Rotterdam, Delft, Spijkenisse, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en Vlaardingen.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Rotterdam

Na mijn studie kunstgeschiedenis heb ik jarenlang in de galeriewereld gewerkt, als tekstschrijver en in de verkoop van beeldende kunst. Sinds een aantal jaren werk ik als freelance tekstschrijver. Ik werk voornamelijk in de regio Rotterdam, maar ook buiten Rotterdam. Naast mijn werkzaamheden als tekstschrijver voor verschillende bedrijven en communicatiebureaus ben ik de afgelopen twee jaar redacteur geweest bij een online magazine waar ik een maandelijkse column schreef.

Ervaring als tekstschrijver

Alles met betrekking tot taal vind ik interessant. Na mijn studie heb ik meerdere wetenschappelijke artikelen geschreven. Daarnaast schreef en schrijf ik kunstbeschouwingen, zoals recentelijk een stadswandeling door Rotterdam langs opvallende kunstwerken in de openbare ruimte.

In 2010 begon ik als copywriter met het schrijven van webteksten, persberichten en productomschrijvingen. Mijn eerste opdrachten kreeg ik van de galerie waar ik toen werkte, later breidde dit zich uit tot het schrijven van verschillende soorten tekst voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Als tekstschrijver staat helder en bondig schrijven bij mij bovenaan. Van informatieve artikelen en whitepapers tot projectomschrijvingen en profielschetsen. Van een advertorial over een zorginstelling voor een grote projectontwikkelaar tot webartikelen over het gebruik van geldautomaten voor een Nederlandse bank. Naar mijn idee is het mogelijk om over ieder onderwerp een duidelijke en toegankelijke tekst te schrijven.

De teksten die ik schrijf, zijn nauwkeurig afgestemd op de doelgroep en geschreven volgens de laatste SEO-richtlijnen. Ik heb ervaring met het opstellen van interviewvragen en het afnemen van interviews, als basis voor een tekst. Daarnaast werk ik als tekstschrijver voor een videoproductiebedrijf in Rotterdam, waarvoor ik interviews afneem en voice-over teksten en scripts schrijf.

Persoonlijk

Cultuur is voor mij belangrijk. Ik ben dan ook regelmatig in musea en theaters te vinden in mijn eigen stad, Rotterdam. Ook buiten Rotterdam kom ik graag: ik hou erg van reizen, het liefste naar Italië. Hier valt in mijn beleving alles samen: kunst & cultuur, natuur én goed eten.

Sara is één van onze tekstschrijvers voor de regio: Rotterdam, Delft, Spijkenisse, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel en Vlaardingen.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Rotterdam, Delft, Spijkenisse, Hoek van Holland, Capelle aan den IJssel of Vlaardingen.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.