Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Terneuzen en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Terneuzen

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Terneuzen.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Terneuzen helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Terneuzen.
tekstschrijver terneuzen

Chris schrijft teksten voor klanten in Terneuzen, Axel, Sas van Gent, Hoek, Zaamslag, Koewacht, Sluiskil, Philippine, Westdorpe, Biervliet, Zuiddorpe, Overslag en Spui.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Terneuzen

Op zoek naar een tekstschrijver voor jouw webteksten? Zoek niet verder! Aangenaam, mijn naam is Chris Kemper en ik ben tekstschrijver in Terneuzen. Ik schrijf dagelijks teksten vanuit een karakteristiek pand in Terneuzen.

Mijn core business is het opstellen van webteksten. Deze schrijf ik met grote zorgvuldigheid. Dit doe ik niet alleen, maar samen met jou als klant. Alleen zo komen we tot de beste tekst.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op! Ook voor opdrachten buiten Terneuzen zet ik me graag in.

Werkwijze

Wanneer ik webteksten schrijf let ik op meerdere factoren. Een tekst bestaat naar mijn mening namelijk niet uit één specifieke punt dat een tekst tot een krachtige tekst maakt. Een combinatie van elementen maakt een sterke tekst.

Mijn teksten zijn ten eerste SEO-geoptimaliseerd. Dit houdt in dat deze in zoekmachines beter vindbaar zijn dan een standaard tekst. Naast dit toch wel cruciale punt is de boodschap zelf uiteraard ook van groot belang. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om een willekeurig tekstje te schrijven, netjes SEO-geoptimaliseerd, en veel verkeer naar je website zal trekken. Maar wanneer de boodschap niet interessant is zullen de lezers je site ook snel weer verlaten. Daarom ga ik altijd voor teksten die echt iets toevoegen aan je website, teksten met krachtige inhoud. Tijdens het schrijven heb ik dan ook nauw contact met jou als opdrachtgever. Samen komen we tot een effectieve webtekst.

Persoonlijk

Mijn liefde voor schrijven zit in de familie. Mijn opa begon jaren geleden als tekstschrijver voor een krant uit Terneuzen. Het schrijven beviel hem zo goed dat hij besloot een kantoorpand te kopen in Terneuzen, om daar een eigen bedrijf op te zetten. Hij verhuisde samen met zijn gezin naar Terneuzen en stak zijn kinderen, waaronder mijn vader, aan met het schrijfvirus. Er ontstond een waar familiebedrijf waar ik vandaag de dag, samen met mijn vader, ooms en nichten nog elke dag met genoegen werk. Doordat we elkaar zo goed aanvoelen bereiken we fantastische resultaten. En dat allemaal vanuit het bijzondere pand in Terneuzen dat mijn opa ooit kocht!

Chris is één van onze tekstschrijvers voor de regio: Terneuzen, Axel, Sas van Gent, Hoek, Zaamslag, Koewacht, Sluiskil, Philippine, Westdorpe, Biervliet, Zuiddorpe, Overslag en Spui.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Terneuzen, Axel, Sas van Gent, Hoek, Zaamslag, Koewacht, Sluiskil, Philippine, Westdorpe, Biervliet, Zuiddorpe, Overslag of Spui.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.