Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Tilburg en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Tilburg

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Tilburg.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Tilburg helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Tilburg.
Tekstschrijver Tilburg

Bastiaan schrijft teksten voor klanten
in Tilburg.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Tilburg

Ik ben Bastiaan van Berkel, een tekstschrijver met een brede ervaring die goed kan uitleggen. Ik houd ervan om gebeurtenissen, theorieën en methoden begrijpelijk te maken. Aanvankelijk combineerde ik mijn baan als docent op een middelbare school in Tilburg met tekstschrijven. Sinds 2011 ben ik een flexibele fulltime tekstschrijver. In deze periode heb ik allerlei soorten teksten geschreven: van nieuwsbrieven tot webteksten en van museumbrochures tot productomschrijvingen, zowel voor opdrachtgevers uit Tilburg als ver daarbuiten.

Ondersteuning en verduidelijking

Iets abstracts begrijpelijk maken, dat is wat ik graag doe. Een verschil maken door zichtbaar bijdragen leveren is mijn drijfveer. Dit heb ik jarenlang gedaan als docent geschiedenis op middelbare scholen in Tilburg en Oisterwijk. Ook toen was ik al actief als tekstschrijver. Om gebeurtenissen en de gevolgen daarvan begrijpelijker en interessanter te maken, schreef ik aanvullend lesmateriaal voor mijn leerlingen. Het deed me goed om te zien dat zij dit altijd erg waardeerden. Hetzelfde gold voor mijn collega’s, waardoor ik ook voor hen materiaal schreef en herschreef.

Daarnaast volgde ik ook cursussen voor het schrijven van nieuwsbrieven en mailings om mijn ondersteunde rol voor de communicatie-afdelingen beter in te vullen. Omdat ik dusdanig veel plezier beleefde aan mijn rol als tekstschrijver, ben ik geleidelijk meer gaan schrijven dan doceren. Hier gingen ook steeds meer opdrachten mee gepaard. Aanvankelijk werkte ik met name in mijn woonplaats Tilburg, maar momenteel zitten mijn opdrachtgevers door heel Zuid-Nederland. Mijn mooiste opdracht was het nakijken van museumbrochures, omdat mijn passie voor geschiedenis hierbij weer oplaaide.

Vrije tijd

In mijn vrije tijd ga ik graag op bezoek bij familie en vrienden. Daarnaast speel ik met mijn kennissenkring graag recreatief biljart in cafés, partycentra of zalen in Tilburg.
Mijn werk als tekstschrijver beslaat zeven dagen per week. Ik werk flexibel en opdrachten zijn voor mij ook niet gebonden aan de regio Tilburg. Ben je op zoek naar een tekstschrijver uit het zuiden van Nederland of wil je meer informatie? Neem dan eens vrijblijvend contact op via Schrijversplaza.

Bastiaan is één van onze tekstschrijvers voor de regio Tilburg.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Tilburg.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.