Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Veendam en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Veendam

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Veendam.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Veendam helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan één van onze tekstschrijvers in Veendam.
Tekstschrijver Veendam

Robert schrijft teksten voor klanten
in Veendam.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Veendam

Al jaren ben ik actief als tekstschrijver in de stad Veendam. Ik help grote bedrijven en zzp'ers met alle denkbare teksten. Ook zou ik graag met jou de mogelijkheden bespreken.

Heb je behoefte aan één blogbericht of misschien wel blogberichten op regelmatige basis? Wil je een brochure uitbrengen of wil je jouw website eens onder handen nemen? Dan zet ik graag mijn expertise voor je in. Mocht je nou niet in de omgeving van Veendam wonen, dan kan ik altijd één van mijn collega's langs laten komen.

Ervaring

Mijn carrière begon ik bij een PR-bureau in Utrecht. Daar werd ik gevormd tot de schrijver die ik nu ben. Elke punt of komma werd bediscussieerd. Direct na mijn jaren bij dit bureau besloot ik voor mezelf te beginnen. Dit viel nog niet mee en werd niet wat ik ervan had verwacht. Ik was er nog niet klaar voor.

Om meer ervaring op te doen ben ik gaan werken bij een online marketing bureau. Daar werd er onder hoge druk veel van mij gevraagd. Bijvoorbeeld in een rap tempo massa's foutloze teksten schrijven.

Ik miste echter de afwisseling en daarom heb ik na drie jaar weer gekozen voor een bestaan als zelfstandig ondernemer. Deze keer ging het een stuk beter. Ik werk inmiddels al vijf jaar als freelancer en het bevalt uitstekend. Ondertussen heb ik alle soorten teksten wel geschreven, en ook meer dan eens, dus ik durf mezelf met een gerust hart een multifunctionele tekstschrijver te noemen.

Persoonlijk

Als copywriter in Veendam met roots in Ede en Dokkum ben ik niet erg honkvast. Ik verhuis vaak en vind het leuk om in nieuwe projecten te duiken.

Het komt zelden voor, maar als ik niet werk loop ik een ommetje met de hond, trap een balletje en luister naar muziek. Bij voorkeur in een popcentrum met een groep vrienden.

In de overige tijd probeer ik goed op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Nieuws over de nieuwste verbanden tussen de werking van de menselijke geest en de mogelijkheid om die met behulp van communicatie te sturen heeft altijd mijn aandacht.

Robert is één van onze tekstschrijvers voor de regio Veendam.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Veendam.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.