Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Vlissingen en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Vlissingen

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Vlissingen.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Vlissingen helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan 1 van onze tekstschrijvers in Vlissingen.
tekstschrijver-vlissingen

Ellen schrijft teksten voor klanten in Vlissingen, Middelburg, Goes, Terneuzen, Zierikzee of Renesse.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Vlissingen

Perfectionistisch, ambitieus, gestructureerd en verslaafd aan lezen en schrijven. Dat typeert mij in het kort. Ik ben Ellen De Vriend en werk ruim zestien jaar als journalist, tekstschrijver en auteur in Vlissingen en omgeving. Ik schrijf alle voorkomende teksten, van persberichten en artikelen tot advertorials en van SEO-(web)teksten tot brochures. Eenmalige opdrachten maar ook werk op een regelmatige basis. Als copywriter schrijf ik precies de tekst die je wilt, met de juiste tone of voice. Ik ga niet voor een tevreden opdrachtgever, maar voor een 100 procent tevreden opdrachtgever. Onderwerpen zoals mode, gezondheid, reizen, duurzaamheid, voeding en lifestyle liggen mij goed, maar ik heb ook honderden andere teksten geschreven, variërend van vibrators tot cowboykleding voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. Ook vind ik redigeren erg leuk om te doen.

Ervaring

In het verleden werkte ik voor het Zeeuwse dagblad als algemeen verslaggever/journalist. Ook was ik zeven jaar editor van een huis-aan-huiskrant en daarnaast eindredacteur van een goedlopend woon- en lifestylemagazine en een toeristenkrant.
Schrijven vind ik heerlijk. Als ik klaar ben met de dagelijkse werkopdrachten ga ik met mijn laptop op de bank zitten en schrijf ik aan mijn boeken. Er zijn zowel thrillers als young adult thrillers, reisboeken en verhalenbundels van mijn hand verschenen. Om meer tijd voor het schrijven te hebben ben ik in 2014 mijn eigen tekstbureau in Vlissingen begonnen. Naast het werk voor Schrijversplaza schrijf ik nog steeds artikelen voor onder meer kranten en reclamebureaus. Als tekstschrijver in Vlissingen en omgeving werk ik zeer nauwkeurig. Ik heb nog nooit een deadline gemist!

Persoonlijk

Ik ben een rasechte Zeeuwse en ben daar trots op. Ik ben getrouwd, heb een dochter en vind het heerlijk om er in het weekend op uit te gaan. Ik bezoek graag brocante- en rommelmarkten en maritieme evenementen. Er zijn allerlei activiteiten in Zeeland en als er niets leuks te doen is, wandel ik graag over de duinen, door de polders of over de prachtige boulevard in Vlissingen met onze twee Westies. Ik lees veel en graag en ben recensent voor diverse websites.

Ellen is één van onze tekstschrijvers voor de regio Vlissingen.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Vlissingen, Middelburg, Goes, Terneuzen, Zierikzee of Renesse.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.