Spring naar content
Facebook LinkedIn Twitter
74% van de internetters let op de kwaliteit van spelling en grammatica op bedrijfswebsites.
59% van de internetters doet geen zaken met een bedrijf dat duidelijke spelling- of grammaticafouten maakt.
In 2020 wordt wereldwijd 300 miljard dollar besteed aan contentmarketing. Dat is twee keer meer dan in 2016.
Contentmarketing is 40% goedkoper dan traditionele marketing.
Elke dag worden er 2 miljoen blogberichten geschreven.
78% van de consumenten heeft meer vertrouwen in een merk dat op maat geschreven en persoonlijke content aanbiedt.
De gemiddelde webpagina in de top 10 van de zoekresultaten van Google telt tussen de 1.100 - 1.200 woorden.
72% van de marketeers zegt dat relevante content de effectiefste SEO-tactiek is.
78% van de marketingmanagers gelooft dat op maat geschreven teksten de toekomst van marketing is.
72% van de marketeers produceert aanzienlijk meer content dan een jaar geleden.
82% van de marketeers die bloggen zien een duidelijk positieve ROI.
wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker

Laten we meteen ter zake komen.

Jij zoekt één of meerdere tekstschrijvers in Zaandam en wij willen graag voor je schrijven. Jij weet dat overtuigende woorden het beste resultaat hebben. Van websites tot blogberichten. Van social mediaberichten tot contentmarketing. Van persberichten tot mailings. Het is steeds de tekst die motiveert, inspireert, overtuigt en aanzet tot actie. Natuurlijk trekken mooie foto’s de aandacht, maar tekst geeft de doorslag. Daarom ben jij hier toch ook?

Contentmarketing

Wij binden (potentiële) klanten aan je organisatie door sterke content te schrijven en deze via het juiste kanaal en op het juiste moment aan te bieden.

Meer over contentmarketing

Hallo Zaandam

Schrijversplaza is een BeNeLux netwerk met vaste- en freelance tekstschrijvers. Wij werken met plezier voor klanten in Zaandam.

Websiteteksten

Word beter vindbaar met goed geoptimaliseerde webteksten. Onze SEO-tekstschrijvers in Zaandam helpen jou om de concurrentie te verslaan.

Meer over websiteteksten

Veel meer

Wil jij vakartikelen laten schrijven? Heb je behoefte aan folderteksten, teksten voor je nieuwsbrief of een andere vorm van content marketing? 

Meer over ons aanbod

Ghostwriting

Heb je behoefte aan tekst maar heb je zelf te weinig tijd, zin, of kennis? Wij schrijven het en jij zet je naam eronder. Niemand hoeft het te weten.

Meer over ghostwriting

Social media

Geen tijd voor social media? Onze tekstschrijvers weten welke berichten en ads scoren op Facebook, Twitter en andere kanalen.

Meer over social media

Contact

Bel met de redactie om te sparren:
088 11 55 627
Of klik

Productteksten

Unieke en SEO-vriendelijke productomschrijvingen, voor kleine en zeer grote webwinkels. Wij kunnen grote aantallen aan!

Meer over productteksten
Hieronder stellen we jou voor aan 1 van onze tekstschrijvers in Zaandam.
tekstschrijver-zaandam

Suzanne schrijft teksten voor klanten in Zaandam.

Contact

Bel met de redactie om te sparren: 088 11 55 627
Of klik

Tekstschrijver en copywriter in Zaandam

Je huis moet voelen als een fijn thuis; zo denk ik ook over teksten. Als tekstschrijver richt ik mijn teksten zo in, dat ze prettig en plezierig zijn om te lezen. Mijn naam is Suzanne Jacobs en ik ben voor Schrijversplaza tekstschrijver in Zaandam. Je kunt me inhuren voor een knusse tekst of een fris interview. Ik combineer mijn passie voor wonen met mijn passie voor taal en schrijf over alles wat met wonen, styling en interieur te maken heeft.

Interior stylist in Zaandam

Mijn kennis over wonen deed ik op buiten Zaandam. Ik heb de studie Interior Design & Styling gevolgd in Deventer. Hier las en schreef ik veel over ruimtelijke vormgeving voor zakelijke-, openbare- en woonruimtes. Momenteel doe ik freelance advieswerk in de interieurwereld. Daarnaast ben ik parttime tekstschrijver in Zaandam.

Ervaring als tekstschrijver

In de rol van tekstschrijver focus ik mij op interviews en artikelen voor blogs en webshops. In mijn woonblogs informeer en enthousiasmeer ik lezers over de mogelijkheden van woninginrichting. Wat kun je bijvoorbeeld doen met de looppaden in je woning door je meubels anders neer te zetten? En als het gaat om commerciële teksten trek ik lezers met een objectieve maar enthousiaste tekst over de streep.

Omdat de meeste artikelen voor het internet zijn bestemd, implementeer ik er op een natuurlijke manier SEO-tactieken in. Zo zijn de artikelen ook zoekmachinevriendelijk. Steeds meer opdrachtgevers realiseren zich hoe belangrijk goede online vindbaarheid is en waarderen de SEO-vriendelijkheid enorm. Als tekstschrijver werk ik niet alleen vanuit mijn eigen visie. In opdracht schrijf ik altijd voor jou. Ik denk met je mee en duik in je bedrijf, producten en diensten. Ik zoek de juiste woorden bij jouw visie en garandeer je een goed gevoel over het geleverde werk.

Persoonlijk

Wanneer ik niet schrijf over meubels, hang ik er zelf op. Ter ontspanning kijk ik graag naar tv-programma’s als The Voice of Holland. Ik woon in Zaandam samen met mijn vriend. Hij is zanger en ik volg hem ’s weekends vaak naar optredens in Zaandam en ver daarbuiten.

Ben je op zoek naar een enthousiaste tekstschrijver? Neem eens vrijblijvend contact op met Schrijversplaza voor de mogelijkheden.

Suzanne is één van onze tekstschrijvers voor de regio Zaandam.

Laat je even wat van je horen?
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Contact

Wij zijn erg benieuwd naar jou en zouden het leuk vinden als je contact opnam. Dat kan door het contactformulier in te vullen of door te bellen met Miriam (088 11 55 627). 

Mvg,
Het schrijversplaza team

Kies voor Schrijversplaza en krijg:

 • veer-icoontje

  Eén contactpersoon

 • veer-icoontje

  Grondige proofreading

 • veer-icoontje

  Professionele tekstschrijvers

 • veer-icoontje

  Gemakkelijk grootse tekstprojecten uitbesteden

 • veer-icoontje

  Aan- en oplevering in elk documenttype

 • veer-icoontje

  Content volgens de laatste SEO richtlijnen

 • veer-icoontje

  Levering op korte termijn

 • veer-icoontje

  Alles valt onder managed-service

Wij schrijven onder andere voor

wonen-in-balans
Nyenrode
bol
bouwmaat
karcher
thesneaker
klanten

Jij als klant

Jij zoekt één of meerdere geweldige tekstschrijvers voor je opdracht. Je belt of vult het contactformulier in. Wij luisteren naar je wensen, denken mee en zorgen voor een perfecte oplevering voor de deadline. Ghostwriting, bloggen, whitepapers, websiteteksten, productteksten, artikelen voor vakbladen of andere teksten? Wij hebben de experts en vaardigheden om jouw boodschap tot een succes te maken.

schrijversplaza-team-avatar

Wij als Schrijversplaza redactie

Wij pakken jouw opdracht op en zetten een schrijver uit ons netwerk in. Bijvoorbeeld voor specialistische teksten, een afspraak op locatie, snelle deadlines, etc. Ons netwerk telt meer dan 60 streng geselecteerde tekstschrijvers. Dat maakt het mogelijk om snel op te schalen bij grote opdrachten. Bovendien valt alles onder managed-service en krijg je één contactpersoon waar je altijd terecht kan.

Tot ziens in Zaandam.

Wij gaan vast bij de telefoon zitten.