Freelance schrijvers gezocht Tekstsbureau gezocht

Vacatures

Vlaamse tekstschrijvers gezocht!

Inschrijven

Bel naar: 088 11 55 627 en vraag naar Femke Bakker of Hedser de Boer. Je kunt ook een mail sturen naar info@schrijversplaza.nl

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Woon je in België, beschik je over een vlotte pen en beheers je Vlaamse uitdrukkingen uitstekend? Ons aandeel in de Belgische markt groeit, daarom willen wij graag ons bestand met Vlaamse schrijvers zo spoedig mogelijk uitbreiden.

Schrijversplaza is een netwerk van tekstschrijvers. Wij leveren verschillende teksten, zoals productomschrijvingen voor webshops, SEO-teksten voor verschillende websites, maar ook artikelen voor magazines.

De werkdruk varieert, omdat je werkt op oproepbasis. De ene week heb je elke dag een (telefonisch) interview en zet je deze om in een artikel van een paar honderd woorden. De andere week is het rustig en kan je aan de slag voor je andere opdrachtgevers.

Wat zoeken wij precies?

Wij leveren alleen de hoogste kwaliteit. Daarom vragen wij ook een hoge kwaliteit van jou. Foutloze en unieke teksten en een hoge mate van zelfstandigheid staan bij ons hoog in het vaandel.

Onze eisen

- Relevante opleiding of aantoonbare ervaring
- Bij voorkeur een journalistieke achtergrond en interviewervaring
- Enkele jaren schrijfervaring
- Veelzijdig en zorgvuldig
- SEO is jou niet onbekend
- Opbouwende kritiek neem jij ter harte
- Representatief
- Je communiceert altijd helder met zowel de redactie als de opdrachtgever

En natuurlijk schrijf jij altijd met plezier.

Solliciteer direct

Kan jij iets voor ons betekenen? Solliciteer dan direct. Vertel iets over jezelf en voeg een aantal verschillende teksten uit je portfolio toe. Vergeet ook niet de proefopdracht mee te sturen. Inzendingen zonder proefopdracht worden niet in behandeling genomen. Lees onder de streep waar jouw sollicitatie uit moet bestaan.

De proefopdracht:

Schrijf een tekst van 200 woorden voor een magazine, gericht op de zakelijke markt. Je doelgroep voor deze tekst bestaat uit directeuren, managers en influencers in de technische branche. Dat kan een telecomprovider zijn, een IT-specialist op het gebied van cybercrime of een producent van roterende machines.

In de tekst vertel je over een belangrijke ontwikkeling in deze branche (innovaties, seminars of een ander nieuws uit het bedrijfsleven). Het artikel is gebaseerd op een interview met een bron van een officiële instantie. De quotes mogen in dit geval fictief zijn. Voorzie de tekst ook van een duidelijke opbouw.

Schrijf jij graag? Sluit je bij ons aan

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? En voldoe je aan de door ons gestelde eisen? Vul dan hiernaast het formulier in en sluit je aan bij Schrijversplaza.

Laat ons weten wat jouw drijfveer is en geef ons een eerste indruk van je schrijverstalent. We zijn benieuwd.